Fundația Orange

Freizeit und Hobbys - Activitățile de timp liber în limba germană

Concurs

Daniela Nanu

Trimis la 29.12.2020

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, V, VI ÎNCEPĂTOR PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Elevii vor putea în urma parcurgerii lecției: să recunoască activitățile de timp liber, să formuleze care sunt hobby-urile lor, să exprime abilitatea/incapacitatea, să exprime ce le place și ce nu le place, să înțeleagă un text audiat pe această temă.


Proiecte didactice


Documente


Linkuri:
https://library.livresq.com/view/5edfde2483ccecc8e51a5b69/
https://library.livresq.com/details/5edfde2483ccecc8e51a5b69

Prin intermediul platformei Livresq, profesorul poate pune la dispoziția elevilor o lecție completă ce integrează text, imagine, secvențe audio-video și aplicații interactive pentru consolidare și evaluarea gradului de înțelegere a conținuturilor. Competențele de receptare a mesajului citit și/sau audiat sunt exersate, de asemenea vocabularul și elementele de gramatică sunt prezentate/explicate și consolidate într-un mod atractiv pentru elevi.


Daniela Nanu, profesor de Limbi moderne

Școala Gimnazială, Rădăuți, Suceava

Trimis la 29.12.2020 - 17:14


Materiale similare

The United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, VI

„Învățarea este optimizată atunci când se bazează pe cunoaștere și experiențe anterioare ale elevilor care le permit acestora să lege ceea ce știu deja de noile informații care trebuie învățate” (Roth, 1990). Metoda pe care am folosit-o în predarea lecției a fost „Știu / vreau să știu / am învățat”.

Proiect unitate de învățare „Mes vacances”

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, VI

Proiectarea unei unități de învățare pentru clasa a VI-a la Limba franceză, L2. Proiectul cuprinde 3 lecții digitale și un test digital. Temele vizate sunt mijloace de transport, exprimarea preferințelor, activități în vacanță, scrierea unei cărți poștale.