Fundația Orange

Geo-Cool

Concurs

Bogdan

Trimis la 06.01.2021

Geografie
GEOGRAFIE, V, VI MEDIU PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Manual digital de geografie fizica


Aplicații


Galerie imagini, clic pentru zoom


Bună cititorule. Ți-am pregătit cel mai „cool” manual de geografie fizică. Vei învăța despre planeta noastră și fenomenele care au loc aici observând, explorând, aplicând. Astfel vei fi mai bine pregătit în a înțelege probleme fundamentale ale lumii contemporane.

Link pentru arhivă: https://drive.google.com/file/d/195Q4fBSgoO1rXeshkUMERaUgc6Skqlbm/view?usp=sharing


Alte informații

În arhivă se găsește aplicația. Apăsând pe index. html se va deschide prima interfață. În colțul din stânga jos se află profesorul digital. Apăsând pe butonul de play, acesta vă spune un mic discurs. Apăsați „continue” pentru a încărca aplicația web.


Bogdan

Peștișani, Gorj

Trimis la 06.01.2021 - 13:58


Materiale similare

(Premiat 2021, Aplicații, V-VIII) Platforma de învățare interactivă a geografiei Geography Games and Quizzes

Geografie
GEOGRAFIE, V, VI, VII, VIII

Platforma de învățare interactivă a geografiei prin jocuri geografice. Platforma cuprinde materiale digitale de tipul jocurilor (area map, quizz, trivia, vrei să fii miliardar, bingo, grupare coloane, aranjare corectă ș.a.), schițe interactive, videouri interactive și materiale ilustrative.

Cu InfoQuest iei 10!

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, V, VI, VII, VIII

InfoQuest este o aplicatie mobila pentru verificarea si imbogatirea cunostintelor printr-o metoda de tip treasure-hunt. Practic se populeaza clasa cu coduri QR, elevii trebuie sa le descopere, sa le scaneze si sa raspunda corect pentru a acumula cat mai multe puncte.