Fundația Orange

Geografie - Țări, județe și hărți

Concurs

csicsusz

Trimis la 28.02.2020

Geografie
GEOGRAFIE, V, VI, VII, VIII MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Aceastã aplicație Android ajută la învățarea țărilor și steagurilor Europene, respectiv județele României.


Aplicații


Galerie imagini, clic pentru zoom


Aplicația este compusă din 4 părți. Pornind aplicația ajungem pe pagina principală de unde putem naviga la una din cele patru secțiuni

Selectând Europa ajungem la harta continentului si avem de selectat pe rand tarile care apar sub harta. Tarile ghicite bine rămân verde, iar cele greșite devin rosu pentru un scurt timp si tara corecta apare in verde. La sfârșit apare o lista cu tarile care au fost greșite si mai trebuie recapitulate, respectiv timpul petrecut.

Selectând România din meniu ajungem la harta tării. Aici avem exact același lucru de făcut ca si la Europa, dar selectând județele tarii.

Sub secțiunea de steaguri apare un grilaj cu steagurile tarilor europene, pe rând avem de selectat steagul tarii menționat pe ecran. Steagurile ghicite bine dispar, iar cele greșite rămân pe pagina. La final putem vedea timpul petrecut si steagurile, respectiv tarile ghicite greșit.

In a patra secțiune apare o lista cu tările, capitalele si steagurile tarilor europene, in aceasta parte le putem recapitula.

Aplicația poate fi descărcată din PlayStore accesând https://play.google.com/store/apps/details?id=edu.csicsa.digitaliada.geografie


csicsusz

Romania, Cluj Napoca, Cluj

Trimis la 28.02.2020 - 19:01


Materiale similare

Geo-Cool

Geografie
GEOGRAFIE, V, VI

Manual digital de geografie fizica

(Premiat 2021, Aplicații, V-VIII) Platforma de învățare interactivă a geografiei Geography Games and Quizzes

Geografie
GEOGRAFIE, V, VI, VII, VIII

Platforma de învățare interactivă a geografiei prin jocuri geografice. Platforma cuprinde materiale digitale de tipul jocurilor (area map, quizz, trivia, vrei să fii miliardar, bingo, grupare coloane, aranjare corectă ș.a.), schițe interactive, videouri interactive și materiale ilustrative.