Fundația Orange

Geografie - Țări, județe și hărți

Concurs

csicsusz

Trimis la 28.02.2020

Geografie
GEOGRAFIE, V, VI, VII, VIII MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Aceastã aplicație Android ajută la învățarea țărilor și steagurilor Europene, respectiv județele României.


Aplicații


Galerie imagini, clic pentru zoom


Aplicația este compusă din 4 părți. Pornind aplicația ajungem pe pagina principală de unde putem naviga la una din cele patru secțiuni

Selectând Europa ajungem la harta continentului si avem de selectat pe rand tarile care apar sub harta. Tarile ghicite bine rămân verde, iar cele greșite devin rosu pentru un scurt timp si tara corecta apare in verde. La sfârșit apare o lista cu tarile care au fost greșite si mai trebuie recapitulate, respectiv timpul petrecut.

Selectând România din meniu ajungem la harta tării. Aici avem exact același lucru de făcut ca si la Europa, dar selectând județele tarii.

Sub secțiunea de steaguri apare un grilaj cu steagurile tarilor europene, pe rând avem de selectat steagul tarii menționat pe ecran. Steagurile ghicite bine dispar, iar cele greșite rămân pe pagina. La final putem vedea timpul petrecut si steagurile, respectiv tarile ghicite greșit.

In a patra secțiune apare o lista cu tările, capitalele si steagurile tarilor europene, in aceasta parte le putem recapitula.

Aplicația poate fi descărcată din PlayStore accesând https://play.google.com/store/apps/details?id=edu.csicsa.digitaliada.geografie


csicsusz

Romania, Cluj Napoca, Cluj

Trimis la 28.02.2020 - 19:01


Materiale similare

Cu InfoQuest iei 10!

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, MATEMATICĂ, ISTORIE, GEOGRAFIE, FIZICĂ, CHIMIE, INFORMATICĂ ȘI TIC, EDUCAȚIE CIVICĂ / SOCIALĂ, BIOLOGIE, LIMBI MODERNE, ALTĂ DISCIPLINĂ, EDUCAȚIE MUZICALĂ, EDUCAȚIE PLASTICĂ, RELIGIE, EDUCAȚIE TEHNOLOGICĂ, ȘTIINȚE ALE NATURII, DEZVOLTARE PERSONALĂ, MUZICĂ ȘI MIȘCARE, JOC ȘI MIȘCARE, V, VI, VII, VIII ÎNCEPĂTOR EVALUARE

InfoQuest este o aplicatie mobila pentru verificarea si imbogatirea cunostintelor printr-o metoda de tip treasure-hunt. Practic se populeaza clasa cu coduri QR, elevii trebuie sa le descopere, sa le scaneze si sa raspunda corect pentru a acumula cat mai multe puncte.

(Premiat 2020, categoria Elevi 14-17 ani) Site-ul elevilor Școlii Gimnaziale Roata de Jos, Giurgiu

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, MATEMATICĂ, ISTORIE, GEOGRAFIE, FIZICĂ, INFORMATICĂ ȘI TIC, BIOLOGIE, LIMBI MODERNE, V, VI, VII, VIII MEDIU PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Acest site este realizat de către elevi pentru elevi și nu numai. Are conținut educativ, constând în aplicații pe https://learningapps.org/.