Fundația Orange

GetVealth - Tehnici nerezonabil de eficiente în creșterea productivității

Concurs

Cristi Minica

Trimis la 09.01.2022

Interdisciplinar
EDUCAȚIE CIVICĂ / SOCIALĂ, DEZVOLTARE PERSONALĂ, JOC ȘI MIȘCARE, V, VI, VII, VIII MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

GetVealth este un program de wellness care ajută oamenii sa fie mai productivi. Noi promovam obiceiuri sănătoase ce vor fi folositoare toată viata. Programul este făcut cu ajutorul unor specialiști in psihoterapie si neurologie. Considerăm că elevii vor avea rezultate mai bune cu programul nostru.


Aplicații


Galerie imagini, clic pentru zoom


Link: https://getvealth.com

Folosim unelte demonstrate științific că îmbunătățesc productivitatea cum ar fi tehnica pomodoro, exerciții de respirație, exerciții fizice și promovăm obiceiuri zilnice care creează o structură. Toate acestea sunt promovate prin tehnici de gamificare pentru simplificarea adopției.

Considerăm că elevii vor avea de câștigat pe parcursul întregii cariere academice din folosirea acestor tehnici cât și, pe viitor, în câmpul muncii.

Unele aspecte precum sportul sau interacțiunea socială sunt folositoare oricui pentru menținearea unei stări de bine și bună dispoziție generală, fie în viața personală, fie în viața profesională.

Noi suntem o echipa de freelanceri care au executat proiecte pentru companii din Sillicon Valley sau Europa de Vest și care acum lucrăm la acest produs de tip SaaS împreună cu o echipa de experți în domeniu în calitate de consultanți.

Cont demo:
Email adress: cristiminica+digitaliada@gmail.com
Password: 1234567

Folosiți credentialele de mai sus pentru a vă loga în pagina
https://getvealth.com/app.html#/login


Cristi Minica

Craiova, Dolj

Trimis la 09.01.2022 - 10:46


Materiale similare

"Flacăra motivației" - dezvoltare personală

Interdisciplinar
EDUCAȚIE CIVICĂ / SOCIALĂ, VI, VII, VIII

Site-ul aprinde flăcăra motivației și dorința de autodepășire în sufletele elevilor, captează interesul adolescenților către educație și instruire prin articole motivaționale, interviuri cu tineri de succes, teste, materiale referitoare la dezvoltare personală - toate materialele sunt originale!

Orar Digital

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, V, VI, VII, VIII

Produsul reprezintă un orar digital pentru clasă, unde fiecare oră din anul școlar poate avea atașată tema, lecția, test sau teza, carnet de elev digital unde se pot introduce notele și se pot vizualiza imediat mediile și un chat pentru socializare și anunțuri.