Fundația Orange

Ghid de predare a informaticii și tehnologiei informaticii cu ajutorul metodelor digitale, clasa a VI-a (versiune în limba maghiară)

Alte resurse

Digitaliada


Informatică și TIC
INFORMATICĂ ȘI TIC, VI PREDARE

Echipa Digitaliada vă propune un nou ghid dedicat predării pe baza metodelor digitale la orele de informatică și T.I.C., pentru clasa a VI-a.


Ghiduri


Documente


Útmutató az informatika és ikt digitális módszerekkel való tanításához VI. osztály

Készítette Anișoara Apostu, Ciprian Ittu és Eva Szasz, Informatika és IKT tanárok, koordinátor Adina Roșca, Digitaliada Oktatási szakértő


Alte informații

A jelen dolgozatban olyan szövegek és illusztrációk találhatóak, amelyeket az Orange Alapítvány szerzői joga véd, az AttributionNonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0) feltételeinek megfelelően. Ezeket a https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/ címen találhatjuk meg. Az itt megjelenő illusztrációk a javasolt alkalmazások képernyőmásolatai.

A borító, az illusztrációk, bejegyzett védjegyek, az Orange Alapítvány és Digitaliada logók, valamint minden más, a borítón megjelenő márkaelem szerzői jogok által védett és nem használható a jogos tulajdonos előzetes beleegyezése nélkül.


Digitaliada


 

Materiale similare

Fișă de lucru - clasa a 6-a

Informatică și TIC
INFORMATICĂ ȘI TIC, VI

Aplicația software specializată pentru realizarea unei prezentări, PowerPoint.

Ghiduri de predare a informaticii și tehnologiei informaticii cu ajutorul metodelor digitale, clasa a VI-a

Informatică și TIC
INFORMATICĂ ȘI TIC, VI

Echipa Digitaliada vă propune noi ghiduri dedicate predării pe baza metodelor digitale la orele de informatică și T.I.C., pentru clasa a VI-a, anul școlar 2021-2022, semestrele I și II.