Fundația Orange

Ghid de predare a informaticii și tehnologiei informaticii cu ajutorul metodelor digitale, clasa a VII-a (versiune în limba maghiară)

Alte resurse

Digitaliada


Informatică și TIC
INFORMATICĂ ȘI TIC, VII PREDARE

Echipa Digitaliada vă propune un nou ghid dedicat predării pe baza metodelor digitale la orele de informatică și T.I.C., pentru clasa a VII-a.


Ghiduri


Documente


Útmutató az informatika és ikt digitális módszerekkel való tanításához VII. osztály

Készítette Constantin Ichim, Anișoara Apostu, Ciprian Ittu, Informatika és IKT tanároknak, koordinátor Adina Roșca, Digitaliada Oktatási szakértő

Fordította Lőrincz Tibor, Informatika és IKT taná


Alte informații

A jelen dolgozatban olyan szövegek és illusztrációk találhatóak, amelyeket az Orange Alapítvány szerzői joga véd, az AttributionNonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0) feltételeinek megfelelően. Ezeket a https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/ címen találhatjuk meg. Az itt megjelenő illusztrációk a javasolt alkalmazások képernyőmásolatai.

A borító, az illusztrációk, bejegyzett védjegyek, az Orange Alapítvány és Digitaliada logók, valamint minden más, a borítón megjelenő márkaelem szerzői jogok által védett és nem használható a jogos tulajdonos előzetes beleegyezése nélkül.


Digitaliada


 

Materiale similare

Cazurile substantivului

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, VI, VII

Cu ajutorul aplicației scratch.mit.edu, am creat un test de nouă întrebări, pentru verificarea cunoștințelor despre cazurile substantivului. Elevii primesc feedback imediat.

Ghiduri de predare a informaticii și tehnologiei informaticii cu ajutorul metodelor digitale, clasa a VII-a

Informatică și TIC
INFORMATICĂ ȘI TIC, VII

Echipa Digitaliada vă propune noi ghiduri dedicate predării pe baza metodelor digitale la orele de informatică și T.I.C., pentru clasa a VII-a, anul școlar 2021-2022, semestrele I și II.