Fundația Orange

Ghid de utilizare - Tablă Interactivă

Alte resurse

Digitaliada


, V, VI, VII, VIII PREDARE

Echipa Digitaliada vă propune un ghid de utilizare pentru Tabla Interactivă, ca un îndrumar pentru numărul mare de profesori care au solicitat sfaturi referitoare la utilizarea tablei interactive în școală.


Ghiduri


Documente


Ghid realizat de Maria Rus, profesor Digitaliada, coordonat de Adina Roșca, expert educațional.

Tabla interactivă sau „tabla inteligentă” este un ecran tactil de dimensiuni mari, care poate transforma o sală de clasă într-un mediu interactiv, modern. Prin conectarea la un computer, tabla inteligentă preia semnalul și, prin intermediul unui videoproiector, afișează imaginea de pe monitor.

Tabla interactivă oferă avantajul scrierii pe suprafața de lucru cu ajutorul oricărui element care exercită presiune, dar păstrează și celelalte caracteristici definitorii: softul adaptat pentru procesul educativ, manevrabilitatea, comunicarea rapidă, interactivitatea.


Alte informații

Textul și ilustrațiile din acest document sunt licențiate de Fundația Orange conform termenilor și condițiilor licenței AttributionNonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0) care poate fi consultată pe pagina web https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/. Ilustrațiile din acest document reprezintă capturi din aplicațiile recomandate pentru utilizare.

Coperta, ilustrațiile, mărcile înregistrate, logo-urile Fundația Orange, Digitaliada și orice alte elemente de marcă incluse pe copertă sunt protejate prin drepturi de proprietate intelectuală exclusive și nu pot fi utilizate fără consimțământul anterior expres al titularilor de drepturi.


Digitaliada