Fundația Orange

Grafice și tabele

Concurs

Ovidiu

Trimis la 12.12.2020

Matematică
MATEMATICĂ, V, VI, VII ÎNCEPĂTOR PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Exerciții de interpretare și extragere a datelor din grafice și tabele.


Aplicații


Documente


Galerie imagini, clic pentru zoom


Exerciții de interpretare a informațiilor din grafice și tabele, extragerea de date din acestea, construirea de grafice conform cerintelor, toate acestea în aplicația atașată. Apar grafice de tip linie, coloană și diagrame circulare.

Descărcați, dezarhivați și începeți din fișierul „START .html”. Deși atât pe prima pagină cât și în fișierul „help” apare recomandarea de a utiliza Microsoft Edge sau Internet Explorer, aplicația nu întâmpină dificultăți cu niciun browser pe care am probat-o (Chrome, Firefox, Opera, AVG).


Ovidiu, profesor de Matematică

Stroiești, Suceava

Trimis la 12.12.2020 - 15:05


Materiale similare

Calculul datei Paștilor folosind Tinker

Interdisciplinar
MATEMATICĂ, V, VI, VII, VIII

Cu ajutorul aplicației Tynker am realizat un program de calcul pentru data serbării Paștilor ortodoxe din fiecare an (calendarul Iulian). Pentru acest lucru am folosit algoritmul lui Carl Friedrich Gauss (1777-1855).

Un loc pentru activități extrașcolare și extracurriculare - Google Site

Interdisciplinar
MATEMATICĂ, V, VI, VII, VIII

Acest Site Google conține proiecte pentru activități extrașcolare și extracurriculare. Site-ul a fost creat în limba maghiară, deoarece aparținem minorităților maghiare. Cu ocazia Zilei Minorităților Naționale am organizat un program cultural în limba română care poate fi accesat aici.