Fundația Orange

Graficul funcției liniare

Alte resurse

Digitaliada

Trimis la 17.09.2016

Matematică
MATEMATICĂ, VIII

Echipa Digitaliada vă propune un proiect didactic pentru clasa a VIII-a pentru reprezentarea geometrică a graficului unei funcții liniare, definită pe mulțimi finite, și pe R, utilizând jocul GeoGebra.Proiecte didactice


Documente


Proiect didactic realizat de profesor Diana Cristina Frăteanu, Fundația Noi Orizonturi, în cadrul programului – pilot Digitaliada, revizuit de Simona Roșu, profesor Digitaliada.

Textul și ilustrațiile din acest document sunt licențiate de Fundația Orange conform termenilor și condițiilor licenței Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0) care poate fi consultată pe pagina web https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/. Pus la dispoziție în cadrul programului Digitaliada.

În această lecție, elevii vor învăța să reprezinte geometric graficul unei funcții liniare, definită pe mulțimi finite și pe R, să rezolve probleme de calcul al distanțelor și probleme practice, folosindu-se de graficul funcției liniare. Elevii vor lucra individual și în echipe.


Alte informații

Clasa a VIII-a - Reprezentarea geometrică a graficul unei funcții liniare, definită pe mulțimi finite și pe R, utilizând aplicația GeoGebra.


Digitaliada

București

Trimis la 17.09.2016 - 16:09


Materiale similare

A Háromszögek

Matematică
MATEMATICĂ, VI, VIII

A következő oktatóprogram lehetőséget ad a Háromszögek fejezet átismétlésére, játékos formában.

Simulare, online, Evaluare Națională Subiectul I și Subiectul II

Matematică
MATEMATICĂ, VIII

Testul permite, cu ajutorul aplicației Formulare Google, evaluarea unor conținuturi din programa pentru Evaluare Națională.