Fundația Orange

Grupurile de litere ce, ci, ge, gi, che, chi, ghe, ghi - Recapitulare

Concurs

Domokos-Uifalvi Ana-Maria

Trimis la 29.01.2022

Limba și literatura română
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, II MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Materialul propus este o recapitulare a grupurilor de litere învățate, într-un mod atractiv și interesant. După o recapitulare a grupurilor de litere, se rezolvă diverse exerciții-joc, folosind calculatoare sau tablă digitală, ceea ce conferă lecției interactivitate, interes și motivație.


Proiecte didactice


Multimedia


Materialul propus este foarte atractiv, datorită jocurilor, imaginilor sugestive, respectiv jocurilor Learning Apps, inserate în material. Pe lângă jocuri, imagini, regăsim exemple, qvizuri, jocuri ”E scape”, care îi introduc pe elevi în lumea basmelor. Ei au de salvat o prințesă, prin rezolvarea exercițiilor, ceea ce îi motivează foarte mult.

Cred că, prin abordarea diferită a lecțiilor, a temelor de predat (interactiv), avem mult de câștigat, elevii fiind motivați să lucreze, nemaiavând grija indisciplinei, a muncii plictisitoare sau nemotivante.Domokos-Uifalvi Ana-Maria, profesor de Altă disciplină

Liceul Teoretic Teglas Gabor, Deva, Hunedoara

Trimis la 29.01.2022 - 17:29


Materiale similare

Recapitulare: Grupurile de litere ce, ci, ge, gi, che, chi, ghe, ghi

Limba și literatura română
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, II

Materialul propus este un ansamblu de materiale interactive, pregătite fie pentru predarea, consolidarea, fie pentru recapitularea tuturor grupurilor de litere învățate. Se poate utiliza atât în predarea sincronă, cât și în cea asincronă.

Primăvara - de Vasile Alecsandri

Limba și literatura română
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, II

Un material digital complex, un model de proiectare didactică a unei lecții la Comunicare în limba română, constituită dintr-un text liric, special, un pastel. Resursa educațională deschisă îmbină activitatea sincronă cu asincronă, facilitând elevilor învățarea conștientă și activă, utilizând TIC.