Fundația Orange

Grupurile de litere ce, ci, ge, gi, che, chi, ghe, ghi - Recapitulare

Concurs

Domokos-Uifalvi Ana-Maria

Trimis la 29.01.2022

Limba și literatura română
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, II MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Materialul propus este o recapitulare a grupurilor de litere învățate, într-un mod atractiv și interesant. După o recapitulare a grupurilor de litere, se rezolvă diverse exerciții-joc, folosind calculatoare sau tablă digitală, ceea ce conferă lecției interactivitate, interes și motivație.


Proiecte didactice


Multimedia


Materialul propus este foarte atractiv, datorită jocurilor, imaginilor sugestive, respectiv jocurilor Learning Apps, inserate în material. Pe lângă jocuri, imagini, regăsim exemple, qvizuri, jocuri ”E scape”, care îi introduc pe elevi în lumea basmelor. Ei au de salvat o prințesă, prin rezolvarea exercițiilor, ceea ce îi motivează foarte mult.

Cred că, prin abordarea diferită a lecțiilor, a temelor de predat (interactiv), avem mult de câștigat, elevii fiind motivați să lucreze, nemaiavând grija indisciplinei, a muncii plictisitoare sau nemotivante.Domokos-Uifalvi Ana-Maria, profesor de Altă disciplină

Liceul Teoretic Teglas Gabor, Deva, Hunedoara

Trimis la 29.01.2022 - 17:29


Materiale similare

Grupurile de litere ce, ci, ge, gi, che, chi, ghe, ghi

Limba și literatura română
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, II

Materialul propus este o recapitulare a grupurilor de litere învățate în clasa a II-a, conținând o sumedenie de exemple de cuvinte care conțin aceste grupuri de litere, precum și jocuri de asociere, memorie, jocuri de tip Escape etc. Elevii pot exersa cele învățate jucându-se.

Cheile

Limba și literatura română
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, II

Un proiect de lectie ce poate fi utilizat atât în clasa, cât și în predarea online sau individual, pe durata a 2 ore de predare, consolidare și evaluare.