Fundația Orange

Have got / Has got

Concurs

Ștefan

Trimis la 15.01.2021

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, IV MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Materialul propus fixează cunoștințele privind formele de afirmativ, negativ și interogativ ale verbului „Have got”. Elevii vor alege varianta corectă în funcție de cerință. Materialul este utilizat la finalul unității de învățare cu scopul de a consolida cunoștințele într-un mod plăcut și antrenant.Alte materiale educaționale


Multimedia


Materialul propus este realizat în aplicația Wordwall și poate fi utilizat de către cadrul didactic în lecția de consolidare, fie pentru captarea atenției, sub forma de concurs, fie la finalul lecției, ca temă pentru acasă. Sub orice formă, elevii vor fi încântați și vor reține mai ușor informațiile predate.

Link: https://wordwall.net/resource/9498060


Ștefan, profesor de Limbi moderne

Școala Profesională, Grivița, Ialomița

Trimis la 15.01.2021 - 20:02


Materiale similare

Present Continuous in pictures

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, IV

În acest material se găsește un exercițiu la limba engleză, pentru clasa a IV-a, în Power Point. Elevii trebuie să răspundă la întrebările date spunând, astfel, ce fac personajele din fiecare imagine în acest moment, momentul vorbirii. Prin urmare, ei trebuie să folosească timpul Present Continuous.

Teste în format digital, Limba engleză, învățământ primar și gimnazial

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, III, IV, V, VI, VII, VIII

Echipa Digitaliada vă propune o serie de teste în format digital pentru dezvoltarea și evaluarea competențelor elevilor la orele de limba engleză. Testele digitale sunt dezvoltate în Quizziz, Kahoot și Socrative.