Fundația Orange

IZI world

Alte resurse

Usurelu Florian

Trimis la 28.12.2020

Istorie
ISTORIE, V, VI, VII, VIII MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

IZI world este o aplicație ce provoacă imaginația utilizatorului. Aplicația constă într-un set de 20 de evenimente. Utilizatorul alege ce dorește să se întâmple cu acel eveniment, iar aplicația va genera un scenariu posibil din cele 2^20 (1048576) posibile.Aplicații


Documente


Galerie imagini, clic pentru zoom


Călătorește prin timp și schimbă desfășurarea evenimentelor istorice, implicit repercursiunile.

Învață despre acțiuni diverse și pune-ți imaginația la contribuție pentru a gândi cu câțiva pași înainte.

Reguli: răspunde prin DA sau NU la un set de 20 de întrebări. Vom genera pentru tine un scenariu din cele 1048576 posibile, incluzând un an apocaliptic și un coeficient de evoluție (în prezent, acesta este 70, iar tu poți să-l crești sau scazi). Dacă nu știi despre subiectul unei întrebări, apăsă butonul "Învață".

Aplicația este dezvoltată în limbajul de programare C#.


Alte informații

Pentru a juca jocul, trebuie să downloadați arhiva, să o dezarhivați (click dreapta dezarhivare în folderul IZIworld). Mai apoi, intrați în folder, apoi în folderul "bin"; din folderul "bin", intrați în folderul "Debug". În final, lansați IZIworld .exe (apăsați dublu click).


Usurelu Florian

Târgu Jiu , Gorj

Trimis la 28.12.2020 - 18:13


Materiale similare

(Premiat 2022, Aplicații, V-VIII) Aplicație structurată de învățare a Domnitorilor Români din perioada Medievală

Istorie
ISTORIE, V, VI, VII, VIII

Istoria Românilor - Domnitori și Bătălii este o aplicație de cultură generală care conține informații despre peste 100 de domnitori ai celor două principate române - Țara Românească (Valahia) și Moldova, precum și aproape 150 de bătălii sau campanii militare desfășurate în secolele XIV-XVII.

Ora de Istorie

Istorie
ISTORIE, VIII

Proiectul își propune să faciliteze activitățile desfășurate de profesori și elevi pentru dezvoltarea și formarea competențelor prevăzute de programa școlară. Astfel, pe site puteți găsi lecții, fișe de lucru, teste, hărți și alte materiale didactice.