Fundația Orange

Identitate națională și europeană

Concurs

Matei Dan

Trimis la 13.02.2019

Interdisciplinar
ISTORIE, EDUCAȚIE CIVICĂ / SOCIALĂ, VI, VII, VIII MEDIU PREDARE

Acest proiect de lecție poate fi utilizat în cadrul orelor de Istorie, Educație Socială și Cultură Civică la clasele VI, VII și VIII ( elevi cu vârste între 13 și 15 ani). La toate cele trei discipline este propusă o tematică centrată pe Educația Interculturală.Aplicații


Galerie imagini, clic pentru zoom


Multimedia


Demersul va urmări ca elevii să fie capabili să valorizeze propria cultură și să aprecieze pozitiv diferite alte culturi ce se regăsesc într-o societate interculturală, specifică societăților contemporane.
Proiectul didactic a fost realizat folosind aplicația Wand.education: această aplicație este gratuită, fiind un editor online de lecții interactive, foarte ușor de folosit.


Matei Dan, profesor de Istorie

Gimnaziala Pui, Romania, Pui, Hunedoara

Trimis la 13.02.2019 - 20:40


Materiale similare

GetVealth - Tehnici nerezonabil de eficiente în creșterea productivității

Interdisciplinar
EDUCAȚIE CIVICĂ / SOCIALĂ, V, VI, VII, VIII

GetVealth este un program de wellness care ajută oamenii sa fie mai productivi. Noi promovam obiceiuri sănătoase ce vor fi folositoare toată viata. Programul este făcut cu ajutorul unor specialiști in psihoterapie si neurologie. Considerăm că elevii vor avea rezultate mai bune cu programul nostru.

"Flacăra motivației" - dezvoltare personală

Interdisciplinar
EDUCAȚIE CIVICĂ / SOCIALĂ, VI, VII, VIII

Site-ul aprinde flăcăra motivației și dorința de autodepășire în sufletele elevilor, captează interesul adolescenților către educație și instruire prin articole motivaționale, interviuri cu tineri de succes, teste, materiale referitoare la dezvoltare personală - toate materialele sunt originale!