Fundația Orange

Împărțirea numerelor naturale

Alte resurse

Digitaliada

Trimis la 07.11.2017

Matematică
MATEMATICĂ, V

Echipa Digitaliada vă propune un proiect didactic pentru clasa a V-a, privind împărțirea numerelor naturale.Proiecte didactice


Documente


Proiect didactic realizat de Mariana Jurj, profesor Digitaliada, revizuit de Ioan Popa, profesor Digitaliada.

Textul și ilustrațiile din acest document sunt licențiate de Fundația Orange conform termenilor și condițiilor licenței Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0) care poate fi consultată pe pagina web https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/. Pus la dispoziție în cadrul programului Digitaliada.

În această lecție de dobândire de noi cunoștiințe din capitolul „Numere Naturale”, unitatea de învățare „Operații cu numere naturale”, elevii își vor însuși noțiuni despre împărțirea numerelor naturale. Pentru exersarea rezolvării exercițiilor în care apare împărțirea numerelor naturale, se va folosi jocul Math Master.


Alte informații

Clasa a V-a - Însușirea noțiunilor de împărțire a numerelor naturale, utilizând jocul Math Master - Brain Quizzes.


Digitaliada, profesor de Matematică

București

Trimis la 07.11.2017 - 15:50


Materiale similare

Marțișoare matematice

Matematică
MATEMATICĂ, V, VI, VII, VIII

Acest material se adresează elevilor din clasele V-VIII, material care vine în ajutorul profesorilor și elevilor cu scopul de a ușura înțelegerea profundă a unor concept matematice de bază și de a ușura aplicarea acestora în viața de zi cu zi.

Il presente indicativo dei verbi regolari

Interdisciplinar
MATEMATICĂ, V, VI, VII

Elevii vor invata verbele regulate la indicativ prezent prin intermediul platformei interactive Nearpod, intr-un mod atractiv.