Fundația Orange

Împărțirea numerelor naturale

Alte resurse

Digitaliada

Trimis la 07.11.2017

Matematică
MATEMATICĂ, V

Echipa Digitaliada vă propune un proiect didactic pentru clasa a V-a, privind împărțirea numerelor naturale.Proiecte didactice


Documente


Proiect didactic realizat de Mariana Jurj, profesor Digitaliada, revizuit de Ioan Popa, profesor Digitaliada.

Textul și ilustrațiile din acest document sunt licențiate de Fundația Orange conform termenilor și condițiilor licenței Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0) care poate fi consultată pe pagina web https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/. Pus la dispoziție în cadrul programului Digitaliada.

În această lecție de dobândire de noi cunoștiințe din capitolul „Numere Naturale”, unitatea de învățare „Operații cu numere naturale”, elevii își vor însuși noțiuni despre împărțirea numerelor naturale. Pentru exersarea rezolvării exercițiilor în care apare împărțirea numerelor naturale, se va folosi jocul Math Master.


Alte informații

Clasa a V-a - Însușirea noțiunilor de împărțire a numerelor naturale, utilizând jocul Math Master - Brain Quizzes.


Digitaliada, profesor de Matematică

București

Trimis la 07.11.2017 - 15:50


Materiale similare

Il presente indicativo dei verbi regolari

Interdisciplinar
MATEMATICĂ, V, VI, VII

Elevii vor invata verbele regulate la indicativ prezent prin intermediul platformei interactive Nearpod, intr-un mod atractiv.

Unități de măsură. Consolidare

Matematică
MATEMATICĂ, V

UNITĂȚI DE MĂSURĂ
În cadrul acestei unități de învățare, mi-am propus să realizez prezentarea activității cu un material Canva, am ales să folosesc Google Earth pentru a încuraja asimilarea și fixarea cunoștințelor cu experiențe esențiale de viață.