Fundația Orange

India - Caracterizare geografică

Concurs

Galbin Florin Claudiu

Trimis la 21.02.2020

Geografie
GEOGRAFIE, VII MEDIU PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Lecțiile virtuale de geografie prin Google Earth sau Google Maps oferă posibilitatea elevilor și studenților de a vizualiza și înțelege procesele și fenomenele geografice.


Proiecte didactice


Documente


Aceste lecții pot folosi eficient tururile virtuale, fișierele kmz/kml și care pot prezenta efectele sau forma unor elemente geografice cum ar fi spre exemplu vulcanii, mareele, tsunami, ghețarii, formele de relief, hidrografia etc.

Lecția virtuală ”India - prin Google Earth/Maps” este realizată prin încorporarea tururilor virtuale care reprezintă fiecare element sau moment specific lecției, iar profesorul va urmări fiecare etapă a lecției împreună cu elevii sau studenții și va putea în același timp comenta și explica imaginile sau clipurile oferite de lecție.

În acest fel cadrul didactic va trebui să fie bine pregătit cu informațiile referitoare la lecția respectivă în așa fel încât să poată răspunde oricăror întrebări survenite pe parcursul lecției. Mai jos se poate observa o lecție virtuală despre India, care este parte din ”manualul viitorului”.


Florin Galbin
Liceul ”Radu Petrescu” Prundu Bîrgăului, Bistrița-Năsăud


Galbin Florin Claudiu, profesor de Geografie

Liceul , România, Prundu Bârgăului, Bistrița-Năsăud

Trimis la 21.02.2020 - 10:27


Materiale similare

Diversitatea populației Asiei

Geografie
GEOGRAFIE, VII

Materialul prezintă designul activității de învățare „Diversitatea populației Asiei” și vizează înțelegerea necesității utilizării metodelor de analiză cartografică a realității înconjurătoare.

Proiect de lecție geografie la clase simultane (V-VIII)

Geografie
GEOGRAFIE, V, VI, VII, VIII

Proiectul de lecție propus de mine este pentru clase simultane (V-VIII)