Fundația Orange

Infografic - Celula vegetala vs celula animala

Concurs

Adelina I.

Trimis la 13.01.2022

Biologie
BIOLOGIE, VI MEDIU PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Infograficul arată asemănările și deosebirile dintre cele 2 tipuri de celule, în special structurile care pot fi găsite în interiorul lor dar și aspectul general simplificat al fiecărui tip de celulă. Se poate utiliza pentru predarea și cosolidarea materiei în cadrul orelor dar și individual.


Alte materiale educaționale


Documente


Galerie imagini, clic pentru zoom


Infograficul prezintă în mod comparativ celulă vegetală și celulă animală axându-se în special pe elementele constitutive ale acestora și pe aspectul lor general.

Ilustrațiile sunt simplificate pentru o înțelegere și o claritate mai bune. În afara informațiilor găsite în manualele pentru clasa a VI-a am introdus încă 2 componente suplimentare (reticulul endoplasmatic și aparatul Golgi), acestea fiind însă menționate numai cu titlu informativ.

Scopul acestei lucrări este de a aduce un element vizual suplimentar care să ajute la crearea de conexiuni între noțiunile învățate, să poată fi ușor de înțeles și utilizat și accesibil tuturor.


Adelina I.

Buzău

Trimis la 13.01.2022 - 17:39


Materiale similare

Excretia la plante

Biologie
BIOLOGIE, VI

este un material util in predare la clasa a X sau pregatire pentru bacalaureat

Bingo Educațional

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, IV, V, VI, VII, VIII

Aplicația Bingo Educațional permite generarea unor cartonașe unice pentru jocul Bingo. Acest joc poate fi utilizat la orice disciplină, de la nivel preșcolar, până la nivel universitar. Toate jocurile elaborate rămân disponibile pentru alți utilizatori. Site: https://cubulet.ro/EduBingo/