Fundația Orange

(Premiul III, categoria Conținut video, ediția 2019) Inima și circulația sângelui Concurs

Avram Carina Andreea

Trimis la 26.01.2019

Biologie
BIOLOGIE, VI MEDIU PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Animația prezintă o scurtă istorie a inimii și alcătuirea acesteia. De asemenea este prezentat modul în care sângele circulă prin vasele sangvine.Conținut video


Documente


Galerie imagini, clic pentru zoom


Animația prezintă o scurtă istorie a inimii și alcătuirea acesteia: cele 4 camere, epicardul, miocardul, endocardul. De asemenea este prezentat modul în care sângele circulă prin vasele sangvine, ceea ce face ca videoclipul să poată fi utilizat cu succes în demonstrarea circulației mari și a circulației mici.


Alte informații

Materialul video a fost realizat de către echipa Antimony Science, echipă formată din 3 membri, inclusiv eu. Împreună am decis să participăm la acest concurs fiind de acord cu termenii și condițiile acestuia. Videoclipul este deja publicat pe canalul nostru de youtube, însă poate fi folosit și în termenii impuși de concurs.


Avram Carina Andreea, profesor de Biologie

Școala Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară „Terezianum”, Sibiu, Sibiu

Trimis la 26.01.2019 - 19:38


0 de comentarii

Trimite comentariu

Toate câmpurile cu steluță * sunt obligatorii.Anulează răspunsul

Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ”, „subiect” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului digitaliada.ro.

Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.