Fundația Orange

(Premiul III, categoria Conținut video, ediția 2019) Inima și circulația sângelui

Concurs

Avram Carina Andreea

Trimis la 26.01.2019

Biologie
BIOLOGIE, VI MEDIU PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Animația prezintă o scurtă istorie a inimii și alcătuirea acesteia. De asemenea este prezentat modul în care sângele circulă prin vasele sangvine.Conținut video


Documente


Galerie imagini, clic pentru zoom


Animația prezintă o scurtă istorie a inimii și alcătuirea acesteia: cele 4 camere, epicardul, miocardul, endocardul. De asemenea este prezentat modul în care sângele circulă prin vasele sangvine, ceea ce face ca videoclipul să poată fi utilizat cu succes în demonstrarea circulației mari și a circulației mici.


Alte informații

Materialul video a fost realizat de către echipa Antimony Science, echipă formată din 3 membri, inclusiv eu. Împreună am decis să participăm la acest concurs fiind de acord cu termenii și condițiile acestuia. Videoclipul este deja publicat pe canalul nostru de youtube, însă poate fi folosit și în termenii impuși de concurs.


Avram Carina Andreea, profesor de Biologie

Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară „Terezianum”, Sibiu, Sibiu

Trimis la 26.01.2019 - 19:38


Materiale similare

Respirația aerobă

Biologie
BIOLOGIE, VI

În lumea vie există două tipuri de respirație, respirația aerobă și anaerobă. Acest material prezintă reacția chimică care are loc în timpul respirației aerobe. Se menționează sediul respirației celulare (mitocondria) și modul în care este produsă energia necesară tuturor formelor de viață.

Excretia la plante

Biologie
BIOLOGIE, VI

În contextul înțelegerii de către elevi a unor procese fiziologice necesare menținerii vieții, apare nevoia de a prezenta, sub forme tot mai variate și mai atractive, desfășurarea acestora.