Fundația Orange

Înmulțirea numerelor naturale. Proprietăți

Alte resurse

Digitaliada

Trimis la 17.09.2016

Matematică
MATEMATICĂ, V

Echipa Digitaliada vă propune un proiect didactic pentru însușirea noțiunilor de înmulțire a numerelor naturale, prin jocul digital Math Master.Proiecte didactice


Documente


Proiect didactic realizat de Mariana Jurj, profesor Digitaliada, revizuit de Ioan Popa, profesor Digitaliada.

Textul și ilustrațiile din acest document sunt licențiate de Fundația Orange conform termenilor și condițiilor licenței Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0) care poate fi consultată pe pagina web https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/. Pus la dispoziție în cadrul programului Digitaliada.

Prin acest plan de lecție, elevii de clasa a V-a vor exersa înmulțirea numerelor naturale și proprietățile acesteia. Fixarea cunoștințelor se va face utilizând jocul de pe tabletă Math Master, cu ajutorul căruia elevii vor exersa progresiv înmulțirea numerelor naturale și proprietățile sale.


Alte informații

Clasa a V-a - Însușirea noțiunii de împărțire a numerelor naturale, utilizând jocul Math Master - Brain Quizzes.


Digitaliada, profesor de Matematică

București

Trimis la 17.09.2016 - 15:04


Materiale similare

Marțișoare matematice

Matematică
MATEMATICĂ, V, VI, VII, VIII

Acest material se adresează elevilor din clasele V-VIII, material care vine în ajutorul profesorilor și elevilor cu scopul de a ușura înțelegerea profundă a unor concept matematice de bază și de a ușura aplicarea acestora în viața de zi cu zi.

Il presente indicativo dei verbi regolari

Interdisciplinar
MATEMATICĂ, V, VI, VII

Elevii vor invata verbele regulate la indicativ prezent prin intermediul platformei interactive Nearpod, intr-un mod atractiv.