Fundația Orange

Inserarea imaginilor în document

Alte resurse

Digitaliada

Trimis la 07.03.2018

Informatică și TIC
INFORMATICĂ ȘI TIC, VII

Echipa Digitaliada vă propune un proiect didactic pentru familiarizarea cu operațiile de inserare și formatare a imaginilor, respectiv operații de rotire, trunchiere, încadrare a textului.



Proiecte didactice


Documente


Proiect didactic realizat de Sorinela Manuela Brumă, profesor Digitaliada, revizuit de Radu Tăbîrcă, inspector școlar Informatică.

Textul și ilustrațiile din acest document sunt licențiate de Fundația Orange conform termenilor și condițiilor licenței Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0) care poate fi consultată pe pagina web https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/. Pus la dispoziție în cadrul programului Digitaliada.

Elevii vor fi familiarizați cu operațiile de inserare și formatare a imaginilor, respectiv operații de rotire, trunchiere, încadrare a textului, utilizând versiunea Word pentru Android.


Alte informații

Clasa a VII-a - Familiarizarea cu operațiile de inserare și formatare a imaginilor, respectiv operații de rotire, trunchiere, încadrare a textului, utilizând aplicația Microsoft Word.


Digitaliada

Romania, București

Trimis la 07.03.2018 - 15:21


Materiale similare

Stop spam! / Opriți spam-ul!

Interdisciplinar
INFORMATICĂ ȘI TIC, VII, VIII

Acest proiect de lecție se adresează profesorilor care predau limba engleză sau cursuri opționale integrate (la nivelul mai multor arii curriculare), în acest caz fiind vorba de Limbă și comunicare (limba engleza) și Tehnologii (TIC).

Secure Passwords / Parole sigure

Interdisciplinar
INFORMATICĂ ȘI TIC, VI, VII, VIII

Acest proiect didactic se adresează profesorilor care predau limba engleză sau opționale integrate (la nivelul mai multor arii curriculare), în acest caz fiind vorba de Limbă și comunicare (Limba engleză) și Tehnologii (TIC).