Fundația Orange

Inserarea obiectelor grafice

Alte resurse

Digitaliada

Trimis la 07.03.2018

Informatică și TIC
INFORMATICĂ ȘI TIC, VI

Echipa Digitaliada vă propune un proiect didactic pentru învățarea unor modalități de inserare și formatare eficientă a prezentărilor.Proiecte didactice


Documente


Proiect didactic realizat de Sorinela Manuela Brumă, profesor Digitaliada, revizuit de Radu Tăbîrcă, inspector școlar Informatică.

Textul și ilustrațiile din acest document sunt licențiate de Fundația Orange conform termenilor și condițiilor licenței Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0) care poate fi consultată pe pagina web https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/. Pus la dispoziție în cadrul programului Digitaliada.

Obiectele grafice au rolul de a crea un aspect intuitiv și ușor de urmărit pentru o prezentare. Elevii vor învăță modalități de inserare și formatare eficientă a acestora.


Alte informații

Clasa a VI-a - Învățarea unor modalități de inserare și formatare eficientă a prezentărilor, utilizând Microsoft PowerPoint.


Digitaliada

Romania, București

Trimis la 07.03.2018 - 15:15


Materiale similare

Fișă de lucru - clasa a 6-a (2)

Informatică și TIC
INFORMATICĂ ȘI TIC, VI

Aplicația software specializată pentru realizarea unei prezentări, PowerPoint

Secure Passwords / Parole sigure

Interdisciplinar
INFORMATICĂ ȘI TIC, VI, VII, VIII

Acest proiect didactic se adresează profesorilor care predau limba engleză sau opționale integrate (la nivelul mai multor arii curriculare), în acest caz fiind vorba de Limbă și comunicare (Limba engleză) și Tehnologii (TIC).