Fundația Orange

Inserarea tabelelor în document

Alte resurse

Digitaliada

Trimis la 27.10.2017

Informatică și TIC
INFORMATICĂ ȘI TIC, VII

Echipa Digitaliada vă propune un proiect didactic pentru formarea deprinderilor de utilizare a tabelelor, folosind aplicația Microsoft Word (pentru Android).Proiecte didactice


Documente


Proiect didactic realizat de Sorinela Manuela Brumă, profesor Digitaliada, revizuit de Radu Tăbîrcă, inspector școlar Informatică.

Textul și ilustrațiile din acest document sunt licențiate de Fundația Orange conform termenilor și condițiilor licenței Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0) care poate fi consultată pe pagina web https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/. Pus la dispoziție în cadrul programului Digitaliada.

Elevii vor identifica și utiliza instrumente specifice lucrului cu tabele, în aplicația Microsoft Word, vor edita și formata datele introduse în tabele.

Pe baza noțiunilor teoretice învățate, elevii vor realiza aplicații practice, utilizând principiul interdisciplinarității.


Alte informații

Clasa a VII-a - Înțelegerea noțiunii de tabele, folosind aplicația Microsoft Word (pentru Android).


Digitaliada, profesor de Informatică și TIC

București

Trimis la 27.10.2017 - 10:54


Materiale similare

Stop spam! / Opriți spam-ul!

Interdisciplinar
INFORMATICĂ ȘI TIC, VII, VIII

Acest proiect de lecție se adresează profesorilor care predau limba engleză sau cursuri opționale integrate (la nivelul mai multor arii curriculare), în acest caz fiind vorba de Limbă și comunicare (limba engleza) și Tehnologii (TIC).

Secure Passwords / Parole sigure

Interdisciplinar
INFORMATICĂ ȘI TIC, VI, VII, VIII

Acest proiect didactic se adresează profesorilor care predau limba engleză sau opționale integrate (la nivelul mai multor arii curriculare), în acest caz fiind vorba de Limbă și comunicare (Limba engleză) și Tehnologii (TIC).