Fundația Orange

Internet Safety / Siguranță pe Internet

Concurs

A. S.

Trimis la 15.01.2021

Interdisciplinar
INFORMATICĂ ȘI TIC, LIMBI MODERNE, VI, VII, VIII MEDIU PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Adresat elevilor din ciclul gimnazial, acest set de resurse didactice digitale abordează tema siguranței pe Internet și poate fi folosit cu succes atât în predarea sincronă, cât și asincronă, în cadrul orelor de limba engleză sau a cursurilor opționale integrate.Aplicații


Link: https://teachingnetsafety.000webhostapp.com

Resursele didactice pe care le-am creat sunt alcătuite din diverse tipuri de exerciții interactive, de tipul întrebări cu mai multe variante de răspunsuri, texte lacunare, exerciții de tip drag-and-drop, rebusuri etc. și conțin pe lângă elemente grafice și link-uri către informațiile necesare rezolvării exercițiilor, în cazul în care elevul nu a reușit să asimileze toate cunoștințele înaintea începerii testării propriu-zise.

Acestea sunt centrate pe nevoile și interesele elevilor, copiii având posibilitatea de a lucra în ritm propriu fără a mai fi expuși stresului generat de evaluarea tradițională.
De asemenea, contribuie la formarea și dezvoltarea competențelor cheie ale elevilor printr-o învățare dirijată, informațiile fiind prezentate într-o formă plăcuta.

Acestea pot fi utilizate cu succes pentru studiul în clasă și/sau acasă, facilitându-le elevilor dobândirea și/sau îmbunătățirea cunoștințelor despre siguranță pe Internet, precum și a competențelor digitale și lingvistice.


Alte informații

Adresa este https://teachingnetsafety.000webhostapp.com/


A. S., profesor de Limbi moderne

București

Trimis la 15.01.2021 - 12:04


Materiale similare

My English e-Book

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, VIII

„My English e-Book” este un concept site/canal Youtube inter-conectate, care prezintă lecții explicative pentru gramatica limbii engleze, atât video cât și scris. Aceste materiale sunt destinate începătorilor, sunt în limba română și sunt prezentate în varianta cea mai simplă.

AlgAR

Informatică și TIC
INFORMATICĂ ȘI TIC, V, VI, VII, VIII

AlgAR este o aplicație de mobil destinată începătorilor în domeniul programării care prezintă în mod vizual și interactiv algoritmii esențiali, dar dificili printr-o experiență gamificată cu Realitate Augmentată. Alga, pisica unui programator se pierde, iar elevii o ajută rezolvând o serie de puzzle