Fundația Orange

(Premiat 2020, Alte materiale, V-VIII) Introducere în chimie - auxiliar didactic pentru clasa a VII-a

Concurs

Florin Viu

Trimis la 27.02.2020

Chimie
CHIMIE, VII MEDIU PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Materialul tratează noțiuni ce facilitează înțelegerea și învățarea mai ușoară a noțiunilor elementare de chimie de clasa a VII-a, fiind realizat în conformitate cu programa școlară aprobată prin O.M. Nr. 3393/28.02.2017.Alte materiale educaționale


Documente


Materialul este structurat pe șapte unități de învățare ce cuprind aproape toate conținuturile programei școlare aflate în vigoare. În material veți găsi lecții, experimente virtuale, exerciții și teste interactive ce facilitează învățarea noțiunilor elementare de chimie de clasa a VII-a.


Florin Viu, profesor de Biologie, Chimie

Școala Gimnazială „Nicolae Stoleru”, România, Baia, Suceava

Trimis la 27.02.2020 - 21:19


Materiale similare

Cu InfoQuest iei 10!

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, MATEMATICĂ, ISTORIE, GEOGRAFIE, FIZICĂ, CHIMIE, INFORMATICĂ ȘI TIC, EDUCAȚIE CIVICĂ / SOCIALĂ, BIOLOGIE, LIMBI MODERNE, ALTĂ DISCIPLINĂ, EDUCAȚIE MUZICALĂ, EDUCAȚIE PLASTICĂ, RELIGIE, EDUCAȚIE TEHNOLOGICĂ, ȘTIINȚE ALE NATURII, DEZVOLTARE PERSONALĂ, MUZICĂ ȘI MIȘCARE, JOC ȘI MIȘCARE, V, VI, VII, VIII ÎNCEPĂTOR EVALUARE

InfoQuest este o aplicatie mobila pentru verificarea si imbogatirea cunostintelor printr-o metoda de tip treasure-hunt. Practic se populeaza clasa cu coduri QR, elevii trebuie sa le descopere, sa le scaneze si sa raspunda corect pentru a acumula cat mai multe puncte.

Aluminiu - obtinere, proprietati, utilizare si efecte asupra organismului uman

Interdisciplinar
GEOGRAFIE, CHIMIE, INFORMATICĂ ȘI TIC, VII, VIII MEDIU PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Aluminiul - obtinere, proprietati utilizari si efecte asupra organismului uman este lectia prezentata. Este utila la disciplina chimie si informatica, biologie.