Fundația Orange

Învață să te hrănești corect în funcție de culoarea fructelor și legumelor! Concurs

POP CONSTANȚA

Trimis la 15.03.2018

Altă disciplină
ALTĂ DISCIPLINĂ, V ÎNCEPĂTOR PREDARE

Învață să te hrănești corect în funcție de culoarea fructelor și legumelor este o lecție introductivă ,la Educație tehnologică,clasa a V a.
Scopul lețtiei este de ai învăța pe elevii să consume fructe și legume colorate astfel încât să aibă o sănătate bună.Conținut video


Documente


Galerie video

https://youtu.be/aekD_GgSRio

Fructele reprezintă fundamentul unei diete sănătoase!
Culorile acestora – verde, galben-orange, roșu, mov, albastru, alb – toate conțin propria combinație de fitonutrienți, care lucrează pentru a oferi starea bună de sănătate a celor mici și a celor mari.
Elevii pot beneficia de toate acestea prin consumul a cinci porții (cumulate) de fructe și legume pe zi, astfel se vor înlocui produsele de tip junk-food (patiserie, chips-uri, dulciuri și alimente cu conținut ridicat de zahăr).
Așadar, dacă vrei să ai un organism sănatos și plin de vitalitate, învață să mănânci zilnic o mulțime de fructe și legume de diferite culori.


POP CONSTANȚA

ROMANIA, NASAUD, Bistrița-Năsăud

Trimis la 15.03.2018 - 13:53


0 de comentarii

Trimite comentariu

Toate câmpurile cu steluță * sunt obligatorii.Anulează răspunsul

Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ”, „subiect” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului digitaliada.ro.

Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.