Fundația Orange

Învață să te hrănești corect în funcție de culoarea fructelor și legumelor!

Concurs

POP CONSTANȚA

Trimis la 15.03.2018

Altă disciplină
ALTĂ DISCIPLINĂ, V ÎNCEPĂTOR PREDARE

Învață să te hrănești corect în funcție de culoarea fructelor și legumelor este o lecție introductivă ,la Educație tehnologică,clasa a V a.
Scopul lețtiei este de ai învăța pe elevii să consume fructe și legume colorate astfel încât să aibă o sănătate bună.Conținut video


Documente


Multimedia

https://youtu.be/aekD_GgSRio

Fructele reprezintă fundamentul unei diete sănătoase!
Culorile acestora – verde, galben-orange, roșu, mov, albastru, alb – toate conțin propria combinație de fitonutrienți, care lucrează pentru a oferi starea bună de sănătate a celor mici și a celor mari.
Elevii pot beneficia de toate acestea prin consumul a cinci porții (cumulate) de fructe și legume pe zi, astfel se vor înlocui produsele de tip junk-food (patiserie, chips-uri, dulciuri și alimente cu conținut ridicat de zahăr).
Așadar, dacă vrei să ai un organism sănatos și plin de vitalitate, învață să mănânci zilnic o mulțime de fructe și legume de diferite culori.


POP CONSTANȚA

ROMANIA, NASAUD, Bistrița-Năsăud

Trimis la 15.03.2018 - 13:53


Materiale similare

Eu și Lumea

Altă disciplină
ALTĂ DISCIPLINĂ, V

Canalul de YouTube Eu și Lumea educă prin filmulețe animate, copiii învață în joacă, au, în sfârșit, posibilitatea educației non-formale la care elevii din Occident au acces. Gratuit, accesibil, pe gustul lor.

Linia și punctul în arta decorativă

Altă disciplină
ALTĂ DISCIPLINĂ, V

Prezentate Power Point cu imagini din arta decorativă.