Fundația Orange

Învață să te hrănești corect în funcție de culoarea fructelor și legumelor!

Concurs

POP CONSTANȚA

Trimis la 15.03.2018

Altă disciplină
ALTĂ DISCIPLINĂ, V ÎNCEPĂTOR PREDARE

Învață să te hrănești corect în funcție de culoarea fructelor și legumelor este o lecție introductivă ,la Educație tehnologică,clasa a V a.
Scopul lețtiei este de ai învăța pe elevii să consume fructe și legume colorate astfel încât să aibă o sănătate bună.Conținut video


Documente


Multimedia

https://youtu.be/aekD_GgSRio

Fructele reprezintă fundamentul unei diete sănătoase!
Culorile acestora – verde, galben-orange, roșu, mov, albastru, alb – toate conțin propria combinație de fitonutrienți, care lucrează pentru a oferi starea bună de sănătate a celor mici și a celor mari.
Elevii pot beneficia de toate acestea prin consumul a cinci porții (cumulate) de fructe și legume pe zi, astfel se vor înlocui produsele de tip junk-food (patiserie, chips-uri, dulciuri și alimente cu conținut ridicat de zahăr).
Așadar, dacă vrei să ai un organism sănatos și plin de vitalitate, învață să mănânci zilnic o mulțime de fructe și legume de diferite culori.


POP CONSTANȚA

ROMANIA, NASAUD, Bistrița-Năsăud

Trimis la 15.03.2018 - 13:53


Materiale similare

Cum măsurăm distanțe și suprafețe în Google Earth

Interdisciplinar
GEOGRAFIE, V, VI

Acest material face parte dintr-o serie de lecții din cadrul disciplinei Geografie asistată de calculator (o disciplină opțională, creată de mine, pentru clasele de gimnaziu).

"Ocolul Pământului în 80 de zile" de Jules Verne - traseul lui Phileas Fogg în Google Earth Pro

Interdisciplinar
ISTORIE, V, VI, VII, VIII

Probabil că, dacă ar fi avut la dispoziție instrumentele digitale de astăzi, Jules Verne ar fi realizat hărți interactive sau povești multimedia. Iată una dintre ele, bazată pe traseul lui Phileas Fogg din "Ocolul Pământului în 80 de zile".