Fundația Orange

Istorie pentru Isteți

Concurs

VirgoeBooks

Trimis la 13.12.2021

Istorie
ISTORIE, V, VI, VII, VIII MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Informațiile adunate în acest volum au drept scop promovarea istoriei si tradițiilor poporului român. Acest volum este primul dintr-o serie de trei volume, împărțite pe regiuni: Transilvania, Țara Românească și Moldova.


Proiecte didactice


Documente


Galerie imagini, clic pentru zoom


Dragi prieteni, având în vedere evenimentele globale cu care ne confruntăm, am decis să venim în întâmpinarea copiilor de gimnaziu, cu un proiect editorial inedit, sub forma unui volum de buzunar, cu un design cât mai atrăgător pentru cei mici.

Istorie pentru Isteți se aseamănă cu un telefon mobil, deoarece paginile au fost create să arate ca aplicația WhatsApp.

Este vorba despre o serie în trei volume, care cuprinde informații istorice, date despre porturile populare specifice zonei, obiceiuri și legende - împărțite pe regiuni. Primul volum este despre Transilvania, al doilea despre Țara Românească (Muntenia), iar cel de-al treilea despre Moldova.

Scopul nostru este să identificăm persoane sau entități care să fie dispuse să tipărească această carte, pe care să o oferim și în format fizic, cu titlu gratuit, copiilor.
Mulțumim pe această cale Liceului Tehnologic Ioan Lupaș Săliște și domnului Profesor Adrian Săvoiu pentru susținere.

Cei interesați să tipărească această carte pentru a o oferi cadou (ex. companii, școli) ne pot contacta prin mesaj direct și le punem la dispoziție fișierul.

Link: https://www.kobo.com/ww/en/ebook/istorie-pentru-isteti


VirgoeBooks

SUA, New York

Trimis la 13.12.2021 - 20:28


Materiale similare

Barocul

Istorie
ISTORIE, VI

Proiectul didactic propus poate fi utilizat atât în predarea la clasă, cât și în predarea online. În plus, întreg proiectul didactic este construit pentru ca lecția să poată fi parcursă în ritm propriu de către elevi. Toate secvențele lecției se parcurg cu ușurință cu ajutorul platformei Nearpod.

România modernă

Istorie
ISTORIE, VIII

Unitatea de învățare - România modernă - clasa a VIII-a, Istorie