Fundația Orange

Jeopardy - Sisteme de calcul

Concurs

Iankovszky Cristina

Trimis la 14.01.2021

Informatică și TIC
INFORMATICĂ ȘI TIC, V MEDIU EVALUARE

Am creat acest joc, tip jeopardy, pentru ca evaluarea la disciplina TIC, clasa a V-a să fie mai puțin formală, să îi atragă pe elevi și în primul rând să îi motiveze. Aplicându-l la clasă am obținut rezultate bune.


Alte materiale educaționale


Documente


Documentul este un PowerPoint. Pot fi păstrate regulile unui joc jeopardy clasic sau să ne facem propriile reguli și o grilă de evaluare în funcție de numărul de puncte obținute.

Întrebările cresc în dificultate, de la 100 la 500 de puncte, pentru a putea face o diferențiere în notare.

Cu ajutorul acestui material verificăm cunoștințele obținute de către elevii clasei a V-a la disciplina Informatică/TIC.


Iankovszky Cristina, profesor de Fizică, Informatică și TIC

Liceul Tehnologic „Eremia Grigorescu” - Mărășești, Focșani, Vrancea

Trimis la 14.01.2021 - 15:08


Materiale similare

Virușii informatici

Informatică și TIC
INFORMATICĂ ȘI TIC, V, VI, VII, VIII

Pentru a ne proteja împotriva virușilor informatici, este important să folosim software de securitate actualizat, să fim atenți la descărcarea și deschiderea de fișiere sau link-uri suspecte și să adoptăm practici de navigare prudente. Educația cibernetică și conștientizarea sunt de esențiale.

Bingo Educațional

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, IV, V, VI, VII, VIII

Aplicația Bingo Educațional permite generarea unor cartonașe unice pentru jocul Bingo. Acest joc poate fi utilizat la orice disciplină, de la nivel preșcolar, până la nivel universitar. Toate jocurile elaborate rămân disponibile pentru alți utilizatori. Site: https://cubulet.ro/EduBingo/