Fundația Orange

Jeopardy - Sisteme de calcul

Concurs

Iankovszky Cristina

Trimis la 14.01.2021

Informatică și TIC
INFORMATICĂ ȘI TIC, V MEDIU EVALUARE

Am creat acest joc, tip jeopardy, pentru ca evaluarea la disciplina TIC, clasa a V-a să fie mai puțin formală, să îi atragă pe elevi și în primul rând să îi motiveze. Aplicându-l la clasă am obținut rezultate bune.


Alte materiale educaționale


Documente


Documentul este un PowerPoint. Pot fi păstrate regulile unui joc jeopardy clasic sau să ne facem propriile reguli și o grilă de evaluare în funcție de numărul de puncte obținute.

Întrebările cresc în dificultate, de la 100 la 500 de puncte, pentru a putea face o diferențiere în notare.

Cu ajutorul acestui material verificăm cunoștințele obținute de către elevii clasei a V-a la disciplina Informatică/TIC.


Iankovszky Cristina, profesor de Fizică, Informatică și TIC

Liceul Tehnologic „Eremia Grigorescu” - Mărășești, Focșani, Vrancea

Trimis la 14.01.2021 - 15:08


Materiale similare

Sisteme de operare

Informatică și TIC
INFORMATICĂ ȘI TIC, V

Un sistem de operare, prescurtat SO (engleză operating system, prescurtat OS), este un ansamblu de programe care are rolul de a gestiona și de a facilita utilizatorului accesul la resursele sistemului de calcul. Sistemul de operare joacă și rolul de gazdă pentru aplicațiile care rulează pe echipamen

Informatică gimnaziu (programare C++)

Informatică și TIC
INFORMATICĂ ȘI TIC, V, VI, VII, VIII

Cartea „Informatică gimnaziu (programare C++)” se adresează elevilor care doresc să studieze elementele de bază ale algoritmicii și programării calculatoarelor, dar și celor care doresc să-și perfecționeze tehnica.