Fundația Orange

Joc de atenție „Lovește cârtița”

Alte resurse

Peleșca Mihaela

Trimis la 28.01.2021

Educație plastică
EDUCAȚIE PLASTICĂ, I, II, III, IV MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Jocul de atenție „Lovește cârtița” este un joc de nivel mediu format din 10 partide de vânătoare a cârtițelor ce au înscrisă pe blăniță Roșu/nuanță de roșu. Punctele obținute se totalizează la finalul jocului, după parcurgerea celor 10 partide de vânătoare ce necesită atenție și îndemânare.


Alte materiale educaționale


Galerie imagini, clic pentru zoom


Multimedia


Jocul de atenție „Lovește cârtița”, creat cu ajutorul wardwall, se dovedește a fi unul atractiv, un joc deosebit ce necesită atenție și în același timp îndemânare.

Punctele se contorizează după parcurgerea celor 10 level-uri.

Atenția și îndemânarea sunt solicitate încă de la început, doar cârtițele ce au înscris pe blăniță Roșu sau o nuanță de roșu trebuind atinse.

Link: https://wordwall.net/ro/resource/9967786


Peleșca Mihaela, profesor de Altă disciplină

Școala Gimnazială, Stoenești , Vâlcea

Trimis la 28.01.2021 - 14:10


Materiale similare

Rețeta succesului. Tortul Ambițioșilor Creativi (Carte digitală în StoryJumper)

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, III, IV

Materialul este un model pentru dezvoltarea interesului pentru scrierea creativă și realizarea de cărți digitale prin explorarea unor valori morale.
Urmărește efectuarea unor antrenamente de scriere creativă în grup și se poate folosi interdisciplinar și oferi cadou oricui ca o rețetă a succesului.

Blog educativ „Mînecuța cu idei”

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, I, II, III, IV

În luna mai 2020 am creat un blog educativ în care am postat scenarii didactice, idei pentru ședințele cu părinții, jocuri interactive. Cele mai multe resurse îmbracă forma unui PowerPoint, dar găsesc linkuri și către alte aplicații digitale: Bookcreator, Livresq, jocuri Wordwall, LearningApps.