Fundația Orange

Joc de atenție „Lovește cârtița”

Alte resurse

Peleșca Mihaela

Trimis la 28.01.2021

Educație plastică
EDUCAȚIE PLASTICĂ, I, II, III, IV MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Jocul de atenție „Lovește cârtița” este un joc de nivel mediu format din 10 partide de vânătoare a cârtițelor ce au înscrisă pe blăniță Roșu/nuanță de roșu. Punctele obținute se totalizează la finalul jocului, după parcurgerea celor 10 partide de vânătoare ce necesită atenție și îndemânare.


Alte materiale educaționale


Galerie imagini, clic pentru zoom


Multimedia


Jocul de atenție „Lovește cârtița”, creat cu ajutorul wardwall, se dovedește a fi unul atractiv, un joc deosebit ce necesită atenție și în același timp îndemânare.

Punctele se contorizează după parcurgerea celor 10 level-uri.

Atenția și îndemânarea sunt solicitate încă de la început, doar cârtițele ce au înscris pe blăniță Roșu sau o nuanță de roșu trebuind atinse.

Link: https://wordwall.net/ro/resource/9967786


Peleșca Mihaela, profesor de Altă disciplină

Școala Gimnazială, Stoenești , Vâlcea

Trimis la 28.01.2021 - 14:10


Materiale similare

Desene piesă cu piesă

Educație plastică
EDUCAȚIE PLASTICĂ, IV, V

„Desene piesă cu piesă” creionează o lecție din cadrul orelor de Educație plastică și îndeamnă elevii de clasa a V-a la explorare și la creativitate. Este o lecție video, corelată cu un joc interactiv pe platforma Genially.

Women portraits of famous painters

Educație plastică
EDUCAȚIE PLASTICĂ, I

In cadrul proiectului eTwinning "Litlle Happiness with my Hannd made " am participat alături de parteneri din Turcia . Azerbadjan , Macedonia de Nord si Albania la multe activităâi bayate pe artele vizuale și abilitățile practice . Activitatea prezintă portretul femeii in pictura universală .