Fundația Orange

"La maison. Les pièces de la maison" Vocabularul locuinței. Limba franceză

Concurs

Elena Buric

Trimis la 21.04.2017

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, V, VI MEDIU PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Aplicație utilă pentru învățarea vocabularului locuinței, a încăperilor casei. Ideală pentru predare, dar și pentru învățare independentă. Pe lângă elementele lexicale specifice locuinței, se oferă și modele minimale de descriere și de situare a obiectelor în spațiu. Fișierele audio facilitează asocierea text-pronunție. Imaginile, oferite de aplicația Focusky, pot constitui, la clasă, un suport pentru alte descrieri, comentarii, întrebări, etc.Aplicații


Galerie imagini, clic pentru zoom


Multimedia


Această aplicație a fost realizată cu ajutorul softului Focusky. Programul permite înregistrarea audio și pune la dispoziția autorului o colecție bogată de imagini.


Alte informații

Înregistrările audio aparțin autoarei


Elena Buric, profesor de Limbi moderne

Colegiul Dobrogean , România, Tulcea, Tulcea

Trimis la 21.04.2017 - 08:36


Materiale similare

Internet Safety / Siguranță pe Internet

Interdisciplinar
INFORMATICĂ ȘI TIC, VI, VII, VIII

Adresat elevilor din ciclul gimnazial, acest set de resurse didactice digitale abordează tema siguranței pe Internet și poate fi folosit cu succes atât în predarea sincronă, cât și asincronă, în cadrul orelor de limba engleză sau a cursurilor opționale integrate.

Review of Tenses - Present and Past / Recapitularea timpurilor prezent si trecut (clasa a VI-a)

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, VI

Acest modul digital constă într-o serie de teste alcătuite din diverse tipuri de exerciții interactive, de tipul întrebări cu mai multe variante de răspunsuri, texte lacunare, exerciții de tip drag-and-drop, rebusuri etc. axate pe recapitularea timpurilor prezent și trecut, prevăzute în programă.