Fundația Orange

"La maison. Les pièces de la maison" Vocabularul locuinței. Limba franceză

Concurs

Elena Buric

Trimis la 21.04.2017

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, V, VI MEDIU PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Aplicație utilă pentru învățarea vocabularului locuinței, a încăperilor casei. Ideală pentru predare, dar și pentru învățare independentă. Pe lângă elementele lexicale specifice locuinței, se oferă și modele minimale de descriere și de situare a obiectelor în spațiu. Fișierele audio facilitează asocierea text-pronunție. Imaginile, oferite de aplicația Focusky, pot constitui, la clasă, un suport pentru alte descrieri, comentarii, întrebări, etc.Aplicații


Galerie imagini, clic pentru zoom


Multimedia


Această aplicație a fost realizată cu ajutorul softului Focusky. Programul permite înregistrarea audio și pune la dispoziția autorului o colecție bogată de imagini.


Alte informații

Înregistrările audio aparțin autoarei


Elena Buric, profesor de Limbi moderne

Colegiul Dobrogean , România, Tulcea, Tulcea

Trimis la 21.04.2017 - 08:36


Materiale similare

(Premiat 2023, Aplicații, V-VIII) Prenons le large!

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, V, VI, VII, VIII

Prenons le large! (Să pornim în larg!) este o platformă în limba franceză dedicată elevilor de gimnaziu și își propune să ofere activități interactive, accesibile, amuzante sau intuitive pentru învățarea, consolidarea și recapitularea unor unități tematice și gramaticale fundamentale.

Un loc pentru activități extrașcolare și extracurriculare - Google Site

Interdisciplinar
MATEMATICĂ, V, VI, VII, VIII

Acest Site Google conține proiecte pentru activități extrașcolare și extracurriculare. Site-ul a fost creat în limba maghiară, deoarece aparținem minorităților maghiare. Cu ocazia Zilei Minorităților Naționale am organizat un program cultural în limba română care poate fi accesat aici.