Fundația Orange

Les nombres de 1 à 30 (NM - mutat la Alte resurse)

Concurs

Elena Chiriac

Trimis la 09.02.2019

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, V ÎNCEPĂTOR PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Testul creat în aplicația Kahoot! poate fi folosit atât ca instrument de predare, cât și de evaluare pentru elevii de clasa a V-a care se confruntă cu dificultățile Limbii franceze. Cu ajutorul acestuia, elevii de nivel începător se pot relaxa și pot învăța în același timp.Aplicații


Documente


Galerie imagini, clic pentru zoom


Multimedia

https://create.kahoot.it/k/2da38643-fb8a-4eee-a27a-82d258324fcb

Prin această aplicație am urmărit ca elevii să identifice și să scrie corect numeralele și să realizeze operații cu acestea.
Videoclipul de la începutul aplicației are rolul de a le reaminti elevilor scrierea și pronunția numeralelor de la 1 la 30 în Limba franceză.


Alte informații

Pentru ca acest test să funcționeze este nevoie ca elevii să aibă instalat pe telefonul mobil sau pe tabletă aplicația Kahoot!, iar profesorul să dispună de un calculator cu funcția de ecran principal. Fiecare întrebare are un timp-limită alocat răspunsului. Pe durata acestuia elevul trebuie să facă un efort de atenție pentru a citi întrebarea de pe ecranul principal și a răspunde corect pe ecranul secundar. Întrebările și răspunsurile nu apar pe ecranul telefonului sau al tabletei; pe acestea se afișează doar patru forme geometrice, alocate celor 4 raspunsuri afișate pe ecranul principal. Elevul trebuie să aleagă uunl sau mai multe răspunsuri corecte, bifând forma geometrică corespunzătoare.
De reținut este faptul că aplicația Kahoot! oferă facilitatea de a seta un timp diferit de gândire, în funcție de dificultatea întrebării.


Elena Chiriac, profesor de Limbi moderne

Colegiul Economic , România, Bacău, Bacău

Trimis la 09.02.2019 - 12:33


Materiale similare

Cu InfoQuest iei 10!

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, V, VI, VII, VIII

InfoQuest este o aplicatie mobila pentru verificarea si imbogatirea cunostintelor printr-o metoda de tip treasure-hunt. Practic se populeaza clasa cu coduri QR, elevii trebuie sa le descopere, sa le scaneze si sa raspunda corect pentru a acumula cat mai multe puncte.

(Premiat 2020, categoria Elevi 14-17 ani) Site-ul elevilor Școlii Gimnaziale Roata de Jos, Giurgiu

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, V, VI, VII, VIII

Acest site este realizat de către elevi pentru elevi și nu numai. Are conținut educativ, constând în aplicații pe https://learningapps.org/.