Fundația Orange

Les pronoms compléments. Module d'apprentissage

Concurs

Elena Buric

Trimis la 20.04.2017

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, VII, VIII MEDIU PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Aplicația "Les pronoms compléments. Module d'apprentissage", creată pe platforma https://h5p.org, reprezintă un suport digital interactiv ideal atât pentru profesorii de franceză la clasă, cât și pentru elevi, ca activitate independentă ( de fixare, de exersare, etc.). Poate fi folosită, de asemenea, pe o platformă de învățare la distanță.
Modulul prezintă forma și locul pronumelor complemente, oferă exemple scrise și audio, propune exerciții interactive diverse.
Aspect reprezentativ al gramaticii limbii francezeConținut video


Galerie imagini, clic pentru zoom


Imaginile aparțin autoarei și au fost create pe Google Drive (scheme) și pe
https://wordart.com/ (restul imaginilor)
Înregistrările audio (vocea autoarei) au fost realizate pe http://vocaroo.com/


Alte informații

Aplicația "Les pronoms compléments. Module d'apprentissage" este foarte ușor de folosit. Pentru a asculta fișierele audio, e suficient un clic pe simbolul audio,,,


Elena Buric, profesor de Limbi moderne

Colegiul Dobrogean , România, Tulcea, Tulcea

Trimis la 20.04.2017 - 08:59


Materiale similare

Francophonie en pandémie

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, V, VI, VII, VIII

20 Martie - Ziua Internațională a Francofoniei. Utilizând aplicația ADOBE SPARK, am realizat înregistrarea video atașată care reprezintă rezultatul activităților desfășurate cu elevii atât în clase, cât și în mediul online, în cadrul proiectului educațional "Francophonie en pandémie".

Animations

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, V, VII

Crearea de conținut autentic, relevant pentru elevi se poate realiza foarte ușor prin folosirea aplicațiilor de genul Chatterpix sau Woki. Elevii utilizează imagini și text în contextul adecvat pentru a crea prezentări, descrieri, scurte monologuri sau interviuri. Este motivant și distractiv!