Fundația Orange

Testimoniale


Liliana Botez, prof. matematică, Școala Gimnazială Tîmboești, Vrancea

Liliana Botez, prof. matematică, Școala Gimnazială Tîmboești, Vrancea

Profesoara Liliana Botez este titulară la catedra de matematică din Tîmboești din 2011, iar activitatea în învățământ și-a început-o în urmă cu 25 de ani. Este specializată în Matematică-Fizică, la Universitatea din București, absolventă a Facultății Matematică-Informatică, Universitatea „Spiru-Haret” București și deține, din 2014, gradul didactic I.

Digitaliada: Cum vedeți integrată educația digitală în desfășurarea „clasică”, tradițională, a unei ore?

Prof. Liliana Botez: Educația digitală este binevenită în sistemul nostru de învățământ care are puține resurse, mai ales în mediul rural. 

Digitaliada: De ce este relevantă pentru dvs. participarea la Digitaliada?

Prof. Liliana Botez: Doresc să pot crea materiale digitale adaptate elevului de astăzi și întotdeauna schimbarea necesită efort și resurse. 

Digitaliada: Dacă ar fi să selectați câteva elemente-cheie din activitatea dvs. profesională, din CV-ul dvs., ce ați alege?

Prof. Liliana Botez: Consider că sunt o persoană care dorește să se perfecționeze și care poate oferi elevilor un grad de atractivitate și diversitate a lecțiilor de matematică, pentru a crește nivelul de pregătire al acestora atât calitativ cât și cantitativ