Fundația Orange

Lovește cârtița

Concurs

Peleșca Mihaela

Trimis la 15.11.2021

Educație plastică
EDUCAȚIE PLASTICĂ, I, II, III, IV MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Jocul de atenție "Lovește cârtița" este un joc de nivel mediu format din zece partide de vânătoare a cârtițelor ce au înscrisă pe blăniță Roșu / Nuanță de roșu. Punctele obținute se totalizează la finalul jocului, după parcurgerea celor zece partide de vânătoare ce necesită atenție și îndemânare.


Alte materiale educaționale


Galerie imagini, clic pentru zoom


Multimedia


Jocul de atenție „Lovește cârtița”, creat cu ajutorul Wordwall, este distractiv, antrenant, captivant, ne ajută în dezvoltarea atenției, îndemânării, ne arată cat de bine cunoaștem nuanțele de roșu. Punctele se contorizează după parcurgerea celor 10 level-uri. Atenția și îndemânarea sunt solicitate încă de la început, doar cârtițele ce au înscris pe blăniță Roșu sau o nuanță de roșu trebuind atinse.

Link: https://wordwall.net/ro/resource/9967786


Peleșca Mihaela, profesor de Altă disciplină

Școala Gimnazială, Stoenești , Vâlcea

Trimis la 15.11.2021 - 17:11


Materiale similare

Joc de atenție „Lovește cârtița”

Educație plastică
EDUCAȚIE PLASTICĂ, I, II, III, IV

Jocul de atenție „Lovește cârtița” este un joc de nivel mediu format din 10 partide de vânătoare a cârtițelor ce au înscrisă pe blăniță Roșu/nuanță de roșu. Punctele obținute se totalizează la finalul jocului, după parcurgerea celor 10 partide de vânătoare ce necesită atenție și îndemânare.

Rețeta succesului. Tortul Ambițioșilor Creativi (Carte digitală în StoryJumper)

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, III, IV

Materialul este un model pentru dezvoltarea interesului pentru scrierea creativă și realizarea de cărți digitale prin explorarea unor valori morale.
Urmărește efectuarea unor antrenamente de scriere creativă în grup și se poate folosi interdisciplinar și oferi cadou oricui ca o rețetă a succesului.