Fundația Orange

Lozul castigator

Concurs

Florea Cristian

Trimis la 20.04.2017

Matematică
MATEMATICĂ, VII MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Aceasta activiatea propune recapitularea ariilor partrulaterelor particulare intr-un mod dinamic si diferentiat.
Activitatea poate fi folosita in special in perioade in care elevii manifesta o clara lipsa de concentare (de exemplu samptamana premergatoare unei vacante).Conținut video


Documente


Personal am incearcat aceata activitate si pot spune ca mare ei avantaj il constituie implicarea cu entuziasm a tuturor elevilor.
In tarile vestice, multiculturare, predarea folosind mijloace si tehnici moderne reprezinta garantia unei educatii eficiente.
Personal consider ca in Romania sistemul de predare clasic bazat pe creta, tabla si culegere functioneaza doar datorita faptului ca profesorul cunoaste mentalitatea elevului. Cum am preda oare daca in clasa am avea un american, un chinez si un sud african?
Cred ca intr-o astfel de situatie singura solutie e sa le demonstram tuturor ca matematica este practica, "amuzanta", variata.


Florea Cristian

Romania, Cisnadie, Sibiu

Trimis la 20.04.2017 - 13:46


Materiale similare

Lecția: Estimarea rădăcinii pătrate dintr-un număr rațional

Matematică
MATEMATICĂ, VII

Conținutul video propus, asociat conținutului „rădăcina pătrată a pătratului unui număr natural și estimarea rădăcinii pătrate dintr-un număr rațional”, facilitează formarea competențelor prevăzute de programă corespunzătoare conținutului menționat.

robotica@home

Interdisciplinar
MATEMATICĂ, V, VI, VII, VIII

Descopera cum functioneaza robotii si cum ii poti controla prin programare, chiar daca nu ai mai scris cod pana acum. Cursul te va ajuta sa explorezi cum functioneaza tehnologia in general. Pentru ca robotica imbina stiinta, ingineria si tehnologia si reprezinta una dintre cele mai bune modalitati de a invata aplicat programare, electronica sau mecanica, dar si fizica sau matematica.