Fundația Orange

Lumea romană

Concurs

Cosmin Florea

Trimis la 20.01.2022

Istorie
ISTORIE, V ÎNCEPĂTOR CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Prezentarea powerpoint poate fi folosită atât pentru a consolida cunoștințele elevilor, cât și pentru a recapitula cele învățate în cadrul capitolului ”Lumea romană”.Alte materiale educaționale


Documente


Prezentarea powerpoint conține mai multe imagini și un video, pe baza cărora profesorul poate purta un dialog cu elevii pentru a vedea dacă aceștia și-au însușit cunoștințele în cadrul lecțiilor de istorie.


Cosmin Florea, profesor de Istorie

Școala Gimnazială ”Constantin Popovici”, România, Buhoci, Bacău

Trimis la 20.01.2022 - 18:01


Materiale similare

Islamul

Istorie
ISTORIE, V

Material realizat în Genially, cuprinde o activitate interactivă pentru recapitularea/aprofundarea cunoștințelor însușite despre Islam.

(Premiat 2023, Alte materiale educaționale, V-VIII) Aplicație structurată de învățare și evaluare a cunoștințelor referitoare la Conducătorii Transilvaniei din perioada Medievală.

Istorie
ISTORIE, V, VI, VII, VIII

Transilvania - Domni și Quiz este o aplicație offline de cultură generală care conține informații cu privire la peste 40 de voievozi, principi și guvernatori ai Transilvaniei. Totodată, prin intermediul Quiz-urilor, aplicația permite consolidarea cunoștințelor și îmbogățirea vocabularului.