Fundația Orange

Lupul cel Mare și Lupul cel Mic

Concurs

MihaelaM

Trimis la 20.01.2022

Limba și literatura română
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, I MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Exerciții de înțelegere a textului ”Lupul cel mare și lupul cel mic” de Nadine Brun-Cosme, jocuri de cuvinte, de memorie, etc.


Proiecte didactice


Pornind de la textul ”Lupul cel mare și lupul cel mic” de Nadine Brun-Cosme, am realizat, cu ajutorul platformei https://learningapps.org, un joc interactiv interdisciplinar, prin care elevii își dezvoltă capacitatea de înțelegere a textului citit/audiat, își consolidează cunoștințele despre literă, silabă, cuvânt, animale domestice/sălbatice.

Link: https://learningapps.org/watch?v=phmz1qot521


Alte informații

Pentru audierea textului ”Lupul cel mare și lupul cel mic” de Nadine Brun-Cosme, am inserat un videoclip de pe Youtube, de la adresa https://www.youtube.com/watch?v=cEaF5jIVmJg&t=5s.


MihaelaM, profesor de Matematică, Limba și literatura română, Științe ale naturii, Dezvoltare personală

Școala Gimnazială Nr. 7, Petroșani, Hunedoara

Trimis la 20.01.2022 - 00:12


Materiale similare

Povestea iepurașului de Paște

Limba și literatura română
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, I

Resursa promovează participarea, munca colaborativă și incluziunea, permițând învățătorului să dezvolte o clasă diferită în care elevul are o participare activă. Se adresează elevilor de clasa I, este un joc interactiv care integrează și consolidează cunoștințele despre silabă, cuvânt, propoziție.

Lupul, în poveștile copilăriei - auxiliar didactic interactiv pentru comunicare în limba română

Limba și literatura română
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, I

Acest auxiliar didactic interactiv este realizat cu ajutorul editorului Livresq si este publicat pe platforma LIVRESQ. Materialul este destinat pentru disciplina Comunicare în limba română, clasa I.