Fundația Orange

Lupul cel Mare și Lupul cel Mic

Concurs

MihaelaM

Trimis la 20.01.2022

Limba și literatura română
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, I MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Exerciții de înțelegere a textului ”Lupul cel mare și lupul cel mic” de Nadine Brun-Cosme, jocuri de cuvinte, de memorie, etc.


Proiecte didactice


Pornind de la textul ”Lupul cel mare și lupul cel mic” de Nadine Brun-Cosme, am realizat, cu ajutorul platformei https://learningapps.org, un joc interactiv interdisciplinar, prin care elevii își dezvoltă capacitatea de înțelegere a textului citit/audiat, își consolidează cunoștințele despre literă, silabă, cuvânt, animale domestice/sălbatice.

Link: https://learningapps.org/watch?v=phmz1qot521


Alte informații

Pentru audierea textului ”Lupul cel mare și lupul cel mic” de Nadine Brun-Cosme, am inserat un videoclip de pe Youtube, de la adresa https://www.youtube.com/watch?v=cEaF5jIVmJg&t=5s.


MihaelaM, profesor de Matematică, Limba și literatura română, Științe ale naturii, Dezvoltare personală

Școala Gimnazială Nr. 7, Petroșani, Hunedoara

Trimis la 20.01.2022 - 00:12


Materiale similare

Greierele și furnica, după Jean de La Fontaine

Limba și literatura română
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, I

Planul de lecție pentru opera „Greierele și furnica” include cântece, o prezentare și exerciții interactive. Elevii vor explora moralitatea și învățămintele din poveste. Vor cânta cântece despre munca și responsabilitatea furnicii și despre distracție și lenea greierului.

Povestea iepurașului de Paște

Limba și literatura română
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, I

Resursa promovează participarea, munca colaborativă și incluziunea, permițând învățătorului să dezvolte o clasă diferită în care elevul are o participare activă. Se adresează elevilor de clasa I, este un joc interactiv care integrează și consolidează cunoștințele despre silabă, cuvânt, propoziție.