Fundația Orange

Testimoniale


Mădălin Podgoreanu, prof. TIC, Școala Gimnazială Costești, județul Buzău

Mădălin Podgoreanu, prof. TIC, Școala Gimnazială Costești, județul Buzău

Profesorul de TIC, Mădălin Podgoreanu, se află la catedră din anul 1991. De-a lungul carierei sale, a ocupat pe rând funcțiile de profesor și director, în cadrul unor grupuri școlare și școli gimnaziale din localitatea Gherășeni. În prezent, este profesor titular de TIC la școlile gimnaziale din Gherășeni și Costești. Deține o diplomă de inginer în Tehnologia construcțiilor de mașini, la Institutul Politehnic București și o diplomă în management educațional obținută la Academia de Studii Economice București.

Digitaliada: Cum vedeți integrată educația digitală în desfășurarea „clasică”, tradițională, a unei ore?

Mădălin Podgoreanu: Integrarea educației digitale în cadrul unei ore de curs ne oferă posibilitatea utilizării softurilor pentru învățarea interactivă, pentru simulări și pentru diverse operații cu un conținut științific. 

Digitaliada: De ce este relevantă pentru dvs. participarea la Digitaliada?

Mădălin Podgoreanu: Pentru că îmi este benefică, deoarece obiectivele propuse în cadrul acestui proiect corespund aspirațiilor și nevoilor mele. 

Digitaliada: Dacă ar fi să selectați câteva elemente-cheie din activitatea dvs. profesională, din CV-ul dvs., ce ați alege?

Mădălin Podgoreanu: Aș aminti certificatul de competență profesională - Administrator rețea de calculatoare, coordonarea proiectului interjudețean „Prietenii naturii’’, precum și finalizarea proiectului de aplicare a noilor programe pentru învățământul profesional și tehnic - Constanța 2012.