Fundația Orange

Testimoniale


Maria Cristina Irimieș, prof. matematică, Școala Gimnazială Luna de Sus, jud. Cluj

Maria Cristina Irimieș, prof. matematică, Școala Gimnazială Luna de Sus, jud. Cluj

La catedra de matematică lucrează și profesoara Maria Cristina Irimieș, cu o vechime de patru ani în domeniul educației. Este licențiată în Matematică și Informatică, la Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, iar în 2016 și-a obținut definitivatul în învățământ. 

Digitaliada: Cum vedeți integrată educația digitală în desfășurarea „clasică”, tradițională, a unei ore?

Prof. Maria Cristina Irimieș: Integrarea educației digitale în cadrul orelor tradiționale i-ar face pe elevi să fie mai atenți la informații, să aplice practic ceea ce au învățat și să folosească mijloacele moderne și tehnologia într-un mod constructiv. 

Digitaliada: De ce este relevantă pentru dvs. participarea la Digitaliada?

Prof. Maria Cristina Irimieș: Consider că este o șansă de a mă dezvolta din punct de vedere profesional, ce îmi oferă posibilitatea de a utiliza metode moderne de predare în cadrul orelor de matematică și TIC. 

Digitaliada: Dacă ar fi să selectați câteva elemente-cheie din activitatea dvs. profesională, din CV-ul dvs., ce ați alege?

Prof. Maria Cristina Irimieș: Absolvirea Facultății de Matematică și Informatică din cadrul UBB, implicarea în diferite activități școlare și extrașcolare și dobândirea definitivatului în învățământ.