Fundația Orange

Matematica cu Mojo

Concurs

Gîrleanu Ramona

Trimis la 17.11.2020

Matematică
MATEMATICĂ, I MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

„Matematica cu Mojo” reprezintă un joc matematic ce poate fi utilizat pentru nivelul primar, în special clasa I. Acesta vizează adunarea numerelor naturale în concentrul 0-100 fără trecere peste ordin. Copiii rezolvă calculele, astfel ajutându-l pe Mojo să ajungă acasă.


Alte materiale educaționale


Multimedia


„Matematica cu Mojo” vizează învățarea matematicii într-o manieră distractivă. Acesta poate fi utilizat la elevii de clasa I-a. Materialul este captivant, putând fi utilizat ca o modalitate de captare a atenție, dar poate fi foarte bine folosit și pentru consolidarea sau evaluarea cunoștințelor ce țin de adunarea numerelor naturale în concentrul 0-100 fără trecere peste ordin. Copiii îl folosesc cu ușurință și participă cu drag la activitate.

Link: https://scratch.mit.edu/projects/450566418


Alte informații

„Matematica cu Mojo” poate fi utilizat cu ușurință pentru consolidarea cunoștințelor sau chiar evaluare dacă este accesat de către fiecare elev pe dispozitivul propriu. Joculețul este interactiv, deoarece animăluțul comunică cu elevii și așteaptă răspuns din partea lor. Este un material lejer, atractiv și motivant.


Gîrleanu Ramona, profesor de Geografie, Istorie, Limbi moderne, Matematică, Limba și literatura română, Educație muzicală, Educație plastică, Științe ale naturii, Dezvoltare personală, Muzică și mișcare, Joc și mișcare

Școala Gimnazială „Lascăr Catargiu”, Galați

Trimis la 17.11.2020 - 15:11


1 comentariu

avatar

Matematica cu Mojo

de Alina | 12.12.2020 15:44

Lecția nu este corectă. Am introdus greșit cele 5 răspunsuri și la sfârșit mi s-a spus că am răspuns corect la toate cele 5 calcule. Ce pot învață copiii din acest proiect?

Răspunde

Materiale similare

Set de activități care îmbunătățesc procesarea vizual-spațială pentru prevenția dislexiei-discalculiei

Interdisciplinar
MATEMATICĂ, I

Este posibil să nu fi auzit niciodată despre „procesarea vizual-spațială”. Dar ați folosi-o cu siguranță . PVS te ajută să faci lucruri precum să îți găsești drumul spre casă dintr-un cartier nou sau să te orientezi în trafic. Materialul de față propune activități vizuo-spațiale.

Anotimpurile și lunile anului

Matematică
MATEMATICĂ, I

„Anotimpurile și lunile anului” - creionează o lecție din cadrul orelor de Matematică și explorarea mediului ce invită elevii de clasa I să descopere într-o manieră animată anotimpurile și lunile anului. Este un joc interactiv, creat pe platforma Genially.