Fundația Orange

Media aritmetică a două sau mai multor numere naturale

Alte resurse

Digitaliada

Trimis la 07.03.2018

Matematică
MATEMATICĂ, V

Echipa Digitaliada vă propune un proiect didactic despre media aritmetică a numerelor naturale și proprietățile ei.Proiecte didactice


Documente


Proiect didactic realizat de Nicoleta Popa, profesor Digitaliada, revizuit de Ioan Popa, profesor Digitaliada.

Textul și ilustrațiile din acest document sunt licențiate de Fundația Orange conform termenilor și condițiilor licenței Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0) care poate fi consultată pe pagina web https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/. Pus la dispoziție în cadrul programului Digitaliada.

În această lecție de dobândire a cunoștințelor din capitolul „Numere. Organizarea datelor”, unitatea de învățare „Operații cu fracții zecimale cu un număr finit de zecimale nenule”, elevii își vor însuși noțiunile despre media aritmetică a numerelor naturale și proprietățile ei.


Alte informații

Clasa a V-a - Fixarea cunoștințelor privind media aritmetică a numerelor naturale și proprietățile acesteia, utilizând jocul Math Master.


Digitaliada

Romania, București

Trimis la 07.03.2018 - 16:16


Materiale similare

Clasificarea fracțiilor

Matematică
MATEMATICĂ, V

Este un proiect de lecție pentru o lecție de predare a cunoștințelor creat pentru a fi folosit împreună cu aplicația quizziz și tabla interactivă.

Matematica Altfel

Interdisciplinar
MATEMATICĂ, V, VI, VII, VIII

Acest material arată că matematica poate fi altfel. Conține idei, linkuri, teste, aspecte de la diferite lecții, fișe de lucru, expoziții cu materialele copiilor și multe altele.