Fundația Orange

Media aritmetică a două sau mai multor numere naturale

Alte resurse

Digitaliada

Trimis la 07.03.2018

Matematică
MATEMATICĂ, V

Echipa Digitaliada vă propune un proiect didactic despre media aritmetică a numerelor naturale și proprietățile ei.Proiecte didactice


Documente


Proiect didactic realizat de Nicoleta Popa, profesor Digitaliada, revizuit de Ioan Popa, profesor Digitaliada.

Textul și ilustrațiile din acest document sunt licențiate de Fundația Orange conform termenilor și condițiilor licenței Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0) care poate fi consultată pe pagina web https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/. Pus la dispoziție în cadrul programului Digitaliada.

În această lecție de dobândire a cunoștințelor din capitolul „Numere. Organizarea datelor”, unitatea de învățare „Operații cu fracții zecimale cu un număr finit de zecimale nenule”, elevii își vor însuși noțiunile despre media aritmetică a numerelor naturale și proprietățile ei.


Alte informații

Clasa a V-a - Fixarea cunoștințelor privind media aritmetică a numerelor naturale și proprietățile acesteia, utilizând jocul Math Master.


Digitaliada

Romania, București

Trimis la 07.03.2018 - 16:16


Materiale similare

Il presente indicativo dei verbi regolari

Interdisciplinar
MATEMATICĂ, V, VI, VII

Elevii vor invata verbele regulate la indicativ prezent prin intermediul platformei interactive Nearpod, intr-un mod atractiv.

Unități de măsură. Consolidare

Matematică
MATEMATICĂ, V

UNITĂȚI DE MĂSURĂ
În cadrul acestei unități de învățare, mi-am propus să realizez prezentarea activității cu un material Canva, am ales să folosesc Google Earth pentru a încuraja asimilarea și fixarea cunoștințelor cu experiențe esențiale de viață.