Fundația Orange

(Mențiune, ediția 2016-2017) Teorema celor trei perpendiculare Concurs

Lukacs Tiberiu

Trimis la 16.02.2017

Matematică
MATEMATICĂ, VIII

Aplicațiile 3D sunt menite să fie utilizate în clasă ca lecție de predare dar și acasă ca recapitulare. Sunt 3 aplicații interactive: Prezentarea teoremei, demonstrația și o aplicație.Aplicații


Galerie imagini, clic pentru zoom


Galerie video


Având în vedere dificultatea elevilor de a vedea în spațiu, aplicațiile permit vizualizarea cu ajutorul ochelariilor anagliph și dau senzația de ieșire din ecran sau profunzime a ecranului după caz. Astfel elevii pot înțelege mai ușor spațiul geometric al construcțiilor. De asemenea constituie și o metodă de a-i atrage pe elevi, de a-i captiva, de a-i implica în dezvoltarea lor.


Alte informații

Pentru a putea vedea cu ajutorul ochelarilor anagliph dati click pe butonul din dreapta si apăsați pe butonul ce reprezintă un cub apoi alegeti vizualizare cu ajutorul ochelarilor.


Lukacs Tiberiu, profesor de Matematică

Școala Școala Gimnaziala Sf. Varvara Aninoasa, România, Aninoasa, Hunedoara

Trimis la 16.02.2017 - 19:23


0 comentarii

Trimite comentariu

Toate câmpurile cu steluță * sunt obligatorii.Anulează răspunsul

Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ”, „subiect” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului digitaliada.ro.

Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.