Fundația Orange

Mesaj pentru Moș Crăciun

Concurs

Simona Sburlea

Trimis la 22.12.2020

Dezvoltare personală
DEZVOLTARE PERSONALĂ, II ÎNCEPĂTOR PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Ne pregătim pentru Crăciun... copiii așteaptă cu nerăbdare vizita lui Moș Crăciun. Pentru a dovedi că merită să fie trecuți pe lista Moșului cu copiii cuminți, jucăria preferată a prins voce și i-a transmis Moșului gândurile sale!


Conținut video


Galerie imagini, clic pentru zoom


În cadrul ultimei activități cu copiii am vizionat împreună filmulețul de la Moș Crăciun. Pentru a dovedi că merită să fie trecuți pe lista Moșului cu copiii cuminți, i-am rugat să-și aducă jucăria preferată.

Apoi au povestit pe rând cum au grijă de ea. Le-am arătat un filmuleț cu cana mea preferată în care ea le povestea cum o îngrijesc și de ce se simte iubită. Acest filmuleț l-am realizat în aplicația Chatter Kids.

Le-am prezentat apoi aplicația copiilor și le-am arătat de unde să și-o descarce. I-am rugat să încerce și ei să dea viață jucăriei preferate. După mai multe încercări, poticniri și încurajări, au reușit să realizeze un mesaj pentru Moș Crăciun în care au explicat modul în care își iubesc și îngrijesc jucăria.

Mi-au trimis filmulețul pe WhatsApp iar eu le-am partajat ecranul pentru a ne bucura cu toții de realizările lor. Pentru a se putea viziona toate mesajele copiilor le-am inclus în aplicația Vimeo. Încântarea lor a fost maximă!

Link: https://vimeo.com/showcase/7937647


Simona Sburlea, profesor de Altă disciplină

Școala Gimnazială „Ovid Densusianu”, Făgăraș , Brașov

Trimis la 22.12.2020 - 21:51


Materiale similare

„Ce mă ajută să învăț?”

Dezvoltare personală
DEZVOLTARE PERSONALĂ, II

Este o lecție integrată, care prin activitățile variate propuse vizează formarea de abilități și atitudini de învățare, autocunoaștere și întărirea stimei de sine.

Amintiri și surprize de Crăciun în ThingLink

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, I, II, III, IV

Materialul reprezintă un model de bună practică în utilizarea și integrarea platformei ThingLink la clasă, dar și în activitățile extrașcolare. Oferă idei diverse cu activități și proiecte de Crăciun, dezvoltând competențele digitale celor ce doresc să ofere un astfel de cadou digital.