Fundația Orange

Mesajul meu de Ziua Națională a României

Concurs

Pruteanu Claudia

Trimis la 28.12.2020

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, DEZVOLTARE PERSONALĂ, I MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Deși sunt doar niște pici-pitici începători în deslușirea tainelor diverselor aplicații online, elevii clasei I, de la Școala Gimnazială "Ion Murgeanu" Zorleni, jud. Vaslui, au înregistrat mesaje și urări cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a României, folosind aplicația CHATTER PIX.Conținut video


Documente


Ziua Națională, 1 Decembrie, este o zi de sărbătoare pentru tot neamul românesc. Prin intermediul aplicației CHATTER PIX, am solicitat elevilor să înregistreze mesaje prin care să își exprime gândurile și sentimentele pe care le trăiesc cu ocazia sărbătoririi acestui eveniment.

Datorită vârstei fragede, 7-8 ani, nivelul de înțelegere al însemnătății istorice pe care o are această zi, este unul redus, însă am urmărit, capacitatea de formulare a unor enunțuri proprii în diverse situații de comunicare, exersarea exprimării, clare și corecte, și conștientizarea importanței acesteia în reușita comunicării, verbalizarea ideilor.


Pruteanu Claudia

Școala Gimnazială, Zorleni, Vaslui

Trimis la 28.12.2020 - 20:58


Materiale similare

Cum a fost azi la școală?

Limba și literatura română
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, I, II

Resursa cuprinde dezvoltarea de enunțuri simple prin folosirea de conectori elementari: și, atunci, însă, deoarece, dacă, atunci. Elevii primesc un exemplu de povestire orală prin înlănțuirea evenimentelor din viața unui elev folosind cuvinte date.

Amintiri și surprize de Crăciun în ThingLink

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, I, II, III, IV

Materialul reprezintă un model de bună practică în utilizarea și integrarea platformei ThingLink la clasă, dar și în activitățile extrașcolare. Oferă idei diverse cu activități și proiecte de Crăciun, dezvoltând competențele digitale celor ce doresc să ofere un astfel de cadou digital.