Fundația Orange

Testimoniale


Mircea Stoleru, prof. TIC, Școala „Ionel Miron” Ivănești, Vaslui

Mircea Stoleru, prof. TIC, Școala „Ionel Miron” Ivănești, Vaslui

Mircea Stoleru predă T.I.C. la Școala Gimnazială din satul Ivănești din anul 2017. Are o experiență de 13 ani în învățământ, s-a specializat ca Analist Programator la Universitatea „Moldova Iași”, din Vaslui și deține o diplomă de licență în Informatică, la Universitatea „Spiru Haret” din București. Digitaliada îi poate ajuta pe elevii săi „să utilizeze instrumente informatice, să comunice prin intermediul mijloacelor specifice sistemului informațional și să înțeleagă impactul tehnologiilor informatice în societate”, spune profesorul de TIC. 

Digitaliada: Cum vedeți integrată educația digitală în desfășurarea „clasică”, tradițională, a unei ore?

Prof. Mircea Stoleru: Utilizarea la clasa atât a metodelor clasice de predare cât și a resurselor digitale este obligatorie din punctul meu de vedere. 

Digitaliada: De ce este relevantă pentru dvs. participarea la Digitaliada?

Prof. Mircea Stoleru: Îmi doresc să am la dispoziție dotarea necesară procesului instructiv-educativ astfel încât să dezvolt elevilor capacități de utilizare a instrumentelor informatice și de a înțelege impactul tehnologiei informatice în societate. 

Digitaliada: Dacă ar fi să selectați câteva elemente-cheie din activitatea dvs. profesională, din CV-ul dvs., ce ați alege?

Prof. Mircea Stoleru: Aș aminti experiența mea în diferite domenii, atât cel educațional cât și IT&software.