Fundația Orange

Mircea cel Bătrân

Concurs

Maestra Lori

Trimis la 23.02.2020

Istorie
ISTORIE, IV MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Aplicația creată pe platforma www.wizer.me reprezintă o modalitate cu forme variate de verificare, consolidare a cunoștințelor despre primul mare domnitor al epocii medievale pe care îl studiem în clasa a IV-a, și anume: Mircea cel Bătrân.


Alte materiale educaționale


Galerie imagini, clic pentru zoom


https://app.wizer.me/learn/O5X7MT

Aplicația cuprinde exerciții cu alegere multiplă, cu spații de completat, exerciții de asociere, lectură suplimentară, răspunsuri pe baza lecturii, material video (fragment Scrisoarea III).

Platforma wizer.me permite crearea de fișe interactive, care pot fi trimise ca temă elevilor, cu posibilitatea de verificare in timp real sau autoverificare.
O modalitate de a implica copiii în utilizarea tehnologiei atât în clasă cât și acasă.


Maestra Lori, profesor de Istorie

Liceul Greco-Catolic ,,Iuliu Maniu, Oradea, Bihor

Trimis la 23.02.2020 - 01:16


Materiale similare

Dacii, strămoșii noștri

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, IV

Prezentarea a fost pregătită pentru a familiariza elevii cu informațiile noi referitoare la lecția „Dacii”, disciplina istorie. Aceasta a fost realizată în aplicația Canva și poate fi derulată și sub formă de filmuleț.

Călător prin România

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, II, III, IV

Este un joc didactic (online/fizic) cu ocazia unor evenimente istorice: Ziua Națională, Ziua Unirii. Elevii au de pregătit pentru activitate un proiect în care să prezinte asemenea unui ghid turistic un loc vizitat din România. Pentru a străbate cele 9 regiuni istorice vor rezolva sarcini didactice.