Fundația Orange

Mircea cel Bătrân

Concurs

Maestra Lori

Trimis la 23.02.2020

Istorie
ISTORIE, IV MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Aplicația creată pe platforma www.wizer.me reprezintă o modalitate cu forme variate de verificare, consolidare a cunoștințelor despre primul mare domnitor al epocii medievale pe care îl studiem în clasa a IV-a, și anume: Mircea cel Bătrân.


Alte materiale educaționale


Galerie imagini, clic pentru zoom


https://app.wizer.me/learn/O5X7MT

Aplicația cuprinde exerciții cu alegere multiplă, cu spații de completat, exerciții de asociere, lectură suplimentară, răspunsuri pe baza lecturii, material video (fragment Scrisoarea III).

Platforma wizer.me permite crearea de fișe interactive, care pot fi trimise ca temă elevilor, cu posibilitatea de verificare in timp real sau autoverificare.
O modalitate de a implica copiii în utilizarea tehnologiei atât în clasă cât și acasă.


Maestra Lori, profesor de Istorie

Liceul Greco-Catolic ,,Iuliu Maniu, Oradea, Bihor

Trimis la 23.02.2020 - 01:16


Materiale similare

Bingo Educațional

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, IV, V, VI, VII, VIII

Aplicația Bingo Educațional permite generarea unor cartonașe unice pentru jocul Bingo. Acest joc poate fi utilizat la orice disciplină, de la nivel preșcolar, până la nivel universitar. Toate jocurile elaborate rămân disponibile pentru alți utilizatori. Site: https://cubulet.ro/EduBingo/

Mihai Viteazu

Istorie
ISTORIE, IV

Materialul a fost creat în scopul aprofundării/evaluării cunoștințelor istorice despre domnitorul Mihai Viteazu. Se adresează elevilor și profesorilor.