Fundația Orange

Misterele fizicii

Alte resurse

Corina Antonache

Trimis la 01.03.2019

Fizică
FIZICĂ, VI ÎNCEPĂTOR CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Materialul poate fi folosit în primele ore de predare a Fizicii, ore în care elevii trebuie să se familiarizeze cu noțiuni de fizică.Aplicații


Documente


Fizica se ocupă cu principiile de bază ale universului, studiind materia, energia, spațiul și timpul, la nivel fundamental. Domeniul ei de cercetare se întinde de la cele mai mici părți din care sunt constituite nucleele atomilor până la galaxiile ce formează universul. Cuvântul fizică își are originea în limba greacă, însemnând natură.
Fizica este știința care stă la baza celorlalte științe ale naturii. De aceea fiecare dintre noi trebuie să cunoască începuturile fizicii.


Corina Antonache, profesor de Fizică, Informatică și TIC

Gimnazială Tâmboești, Tâmboești, Vrancea

Trimis la 01.03.2019 - 00:29


Materiale similare

Luptătorul științific

Interdisciplinar
MATEMATICĂ, VI, VII, VIII

joc educațional motivațional, interdisciplinar și novator! Povestea SF integrează inedit, într-o atmosferă de basm, teste de matematică, fizică și chimie. Aventura și jocul se îmbină cu competențele de receptare a mesajelor în limba franceză și de rezolvare științifică a situațiilor problemă.

Orar Digital

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, V, VI, VII, VIII

Produsul reprezintă un orar digital pentru clasă, unde fiecare oră din anul școlar poate avea atașată tema, lecția, test sau teza, carnet de elev digital unde se pot introduce notele și se pot vizualiza imediat mediile și un chat pentru socializare și anunțuri.