Fundația Orange

Modal Verbs

Concurs

Militaru Nicoleta Marilena

Trimis la 11.01.2019

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, VII, VIII MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Acest material este foarte util în învățarea verbelor modale din limba engleză.Aplicații


Documente


Galerie imagini, clic pentru zoom


Materialul are două părți: una pentru predarea și cealaltă pentru consolidarea cunoștințelor legate de verbele modale în limba engleză. În prima parte, elevii citesc propoziția dată și aleg valoarea pe care o considera corectă. De exemplu, "When Sam was 10, he could ride a horse." Elevii aleg valoarea "ability" și pot verfica dacă răspunsul a fost corect sau nu - doar dând click.
În partea a doua, elevii au dată valoarea verbului și trei exemple de propoziții. Ei trebuie sa aleagă propoziția corespunzatoare valorii date. De exemplu, "giving advice" este valoarea dată, iar ei aleg între "Chris must respect the rules.", "You should have called me." și "They should go to the doctor." Ei verifică dacă au dat raspunsul corect dând click pe săgeată mai departe.


Militaru Nicoleta Marilena, profesor de Limbi moderne

Liceul de Arte, Romania, Slobozia, Ialomița

Trimis la 11.01.2019 - 13:05


Materiale similare

My English e-Book

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, VIII

„My English e-Book” este un concept site/canal Youtube inter-conectate, care prezintă lecții explicative pentru gramatica limbii engleze, atât video cât și scris. Aceste materiale sunt destinate începătorilor, sunt în limba română și sunt prezentate în varianta cea mai simplă.

(Premiat 2023, Aplicații, V-VIII) Prenons le large!

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, V, VI, VII, VIII

Prenons le large! (Să pornim în larg!) este o platformă în limba franceză dedicată elevilor de gimnaziu și își propune să ofere activități interactive, accesibile, amuzante sau intuitive pentru învățarea, consolidarea și recapitularea unor unități tematice și gramaticale fundamentale.