Fundația Orange

Modal Verbs

Concurs

Militaru Nicoleta Marilena

Trimis la 11.01.2019

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, VII, VIII MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Acest material este foarte util în învățarea verbelor modale din limba engleză.Aplicații


Documente


Galerie imagini, clic pentru zoom


Materialul are două părți: una pentru predarea și cealaltă pentru consolidarea cunoștințelor legate de verbele modale în limba engleză. În prima parte, elevii citesc propoziția dată și aleg valoarea pe care o considera corectă. De exemplu, "When Sam was 10, he could ride a horse." Elevii aleg valoarea "ability" și pot verfica dacă răspunsul a fost corect sau nu - doar dând click.
În partea a doua, elevii au dată valoarea verbului și trei exemple de propoziții. Ei trebuie sa aleagă propoziția corespunzatoare valorii date. De exemplu, "giving advice" este valoarea dată, iar ei aleg între "Chris must respect the rules.", "You should have called me." și "They should go to the doctor." Ei verifică dacă au dat raspunsul corect dând click pe săgeată mai departe.


Militaru Nicoleta Marilena, profesor de Limbi moderne

Liceul de Arte, Romania, Slobozia, Ialomița

Trimis la 11.01.2019 - 13:05


Materiale similare

Internet Safety / Siguranță pe Internet

Interdisciplinar
INFORMATICĂ ȘI TIC, VI, VII, VIII

Adresat elevilor din ciclul gimnazial, acest set de resurse didactice digitale abordează tema siguranței pe Internet și poate fi folosit cu succes atât în predarea sincronă, cât și asincronă, în cadrul orelor de limba engleză sau a cursurilor opționale integrate.

Cu InfoQuest iei 10!

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, V, VI, VII, VIII

InfoQuest este o aplicatie mobila pentru verificarea si imbogatirea cunostintelor printr-o metoda de tip treasure-hunt. Practic se populeaza clasa cu coduri QR, elevii trebuie sa le descopere, sa le scaneze si sa raspunda corect pentru a acumula cat mai multe puncte.