Fundația Orange

Modal Verbs

Concurs

Militaru Nicoleta Marilena

Trimis la 11.01.2019

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, VII, VIII MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Acest material este foarte util în învățarea verbelor modale din limba engleză.Aplicații


Documente


Galerie imagini, clic pentru zoom


Materialul are două părți: una pentru predarea și cealaltă pentru consolidarea cunoștințelor legate de verbele modale în limba engleză. În prima parte, elevii citesc propoziția dată și aleg valoarea pe care o considera corectă. De exemplu, "When Sam was 10, he could ride a horse." Elevii aleg valoarea "ability" și pot verfica dacă răspunsul a fost corect sau nu - doar dând click.
În partea a doua, elevii au dată valoarea verbului și trei exemple de propoziții. Ei trebuie sa aleagă propoziția corespunzatoare valorii date. De exemplu, "giving advice" este valoarea dată, iar ei aleg între "Chris must respect the rules.", "You should have called me." și "They should go to the doctor." Ei verifică dacă au dat raspunsul corect dând click pe săgeată mai departe.


Militaru Nicoleta Marilena, profesor de Limbi moderne

Liceul de Arte, Romania, Slobozia, Ialomița

Trimis la 11.01.2019 - 13:05


Materiale similare

Un loc pentru activități extrașcolare și extracurriculare - Google Site

Interdisciplinar
MATEMATICĂ, V, VI, VII, VIII

Acest Site Google conține proiecte pentru activități extrașcolare și extracurriculare. Site-ul a fost creat în limba maghiară, deoarece aparținem minorităților maghiare. Cu ocazia Zilei Minorităților Naționale am organizat un program cultural în limba română care poate fi accesat aici.

Bonjour, ma planète! (Bună ziua, planeta mea!)

Interdisciplinar
LIMBI MODERNE, V, VI, VII, VIII

Bonjour, ma planète ! (Bună ziua, planeta mea!) este un site interdisciplinar în limba franceză, centrat pe natură, viața pe pământ și pe problemele mediului înconjurător. Reprezintă o aplicație coerentă, interactivă, ludică, ce aduce într-un singur loc resurse deosebit de numeroase despre natură.