Fundația Orange

Mulțimea numerelor întregi. Adunarea numerelor întregi

Alte resurse

Digitaliada

Trimis la 07.03.2018

Matematică
MATEMATICĂ, VI

Echipa Digitaliada vă propune un proiect didactic pentru exersarea operației de adunare a numerelor întregi.Proiecte didactice


Documente


Proiect didactic realizat de Ana-Cristina Blanariu-Șugar, profesor Digitaliada, revizuit de Laura Erculescu, profesor Colegiul Național „Ienachiță Văcărescu” Târgoviște.

Textul și ilustrațiile din acest document sunt licențiate de Fundația Orange conform termenilor și condițiilor licenței Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0) care poate fi consultată pe pagina web https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/. Pus la dispoziție în cadrul programului Digitaliada.

În această lecție, elevii vor exersa operații cu numere întregi, mai exact adunarea numerelor întregi. Utilizând jocul Negative Numbers, elevii vor efectua diverse adunări de numere întregi cu același semn, cu semne diferite și adunări de numere opuse; vor aplica proprietățile adunării numerelor întregi pentru a simplifica calculele.


Alte informații

Clasa a VI-a - Efectuarea diverselor adunări de numere întregi, utilizând jocul Negative Numbers.


Digitaliada

Romania, București

Trimis la 07.03.2018 - 17:18


Materiale similare

Marțișoare matematice

Matematică
MATEMATICĂ, V, VI, VII, VIII

Acest material se adresează elevilor din clasele V-VIII, material care vine în ajutorul profesorilor și elevilor cu scopul de a ușura înțelegerea profundă a unor concept matematice de bază și de a ușura aplicarea acestora în viața de zi cu zi.

A Háromszögek

Matematică
MATEMATICĂ, VI, VIII

A következő oktatóprogram lehetőséget ad a Háromszögek fejezet átismétlésére, játékos formában.