Fundația Orange

My Pencil Case

Concurs

Capșa Togan Mihai

Trimis la 29.02.2020

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, I MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

„My Pencil Case” este o lecție pentru pentru învățământul primar ce a fost creată pentru a fi folosită la clasa I. Această lecție-video, de limbă engleză este de tipul consolidarea cunoștințelor, fiind a doua oră din patru, din structura planificării semestriale.


Conținut video


Multimedia


Lecția-video „My Pencil Case” reprezintă o modalitate actuală, fundamentală de organizare a activității didactice. In acest context ea rămâne forma de bază principală, dominantă, la nivelul procesului de învățământ, pentru ciclul primar de studiu.

Pentru profesorul de la catedră mijloacele video par a fi instrumente perfecte prin care poate aduce în fața elevilor o realitate complexă, dinamică și eficientă. De asemenea utilizarea lecțiilor video constituie o punte de legătura între caracterul virtual al lumii contemporane și realitatea din clasă.


Capșa Togan Mihai, profesor de Limbi moderne, Limba și literatura română

Scoala Gimnaziala Vasile Mitru, Tasca, Neamt, România, Tașca, Neamț

Trimis la 29.02.2020 - 14:40


Materiale similare

Platforma e-learning HappyQuizz.ro

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, I, II, III, IV

Prototip platforma e-learning. Ideea a pornit de la faptul ca educatia nu tine pasul cu tehnologia, copii sunt atrasi de mediile digitale si pot invata in joaca foarte usor. Platforma este accesibila de pe calculator, tableta si telefon.

(Premiat 2020, Aplicații, I-IV) Rapidul de Engleză - Învață limba engleză online prin exerciții interactive și explicații audio

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII

Rapidul de Engleză este o platformă de învățare a limbii engleze. Platforma este structurată pe trei niveluri: începător, intermediar și avansat. Fiecare lecție cuprinde cinci secțiuni: vocabular, gramatică, exerciții interactive, explicații audio și, la final, un exercițiu tematic care sintetizează toate cunoștințele dobândite pe parcursul lecției. Rapidul de Engleză este însoțit și de un blog cu lecții pe tematici propuse de către utilizatorii platformei. Majoritatea resurselor se pot accesa gratuit, dar există și patru cursuri plătite. Spor la învățat limba engleză! :)