Fundația Orange

My Pencil Case

Concurs

Capșa Togan Mihai

Trimis la 29.02.2020

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, I MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

„My Pencil Case” este o lecție pentru pentru învățământul primar ce a fost creată pentru a fi folosită la clasa I. Această lecție-video, de limbă engleză este de tipul consolidarea cunoștințelor, fiind a doua oră din patru, din structura planificării semestriale.


Conținut video


Multimedia


Lecția-video „My Pencil Case” reprezintă o modalitate actuală, fundamentală de organizare a activității didactice. In acest context ea rămâne forma de bază principală, dominantă, la nivelul procesului de învățământ, pentru ciclul primar de studiu.

Pentru profesorul de la catedră mijloacele video par a fi instrumente perfecte prin care poate aduce în fața elevilor o realitate complexă, dinamică și eficientă. De asemenea utilizarea lecțiilor video constituie o punte de legătura între caracterul virtual al lumii contemporane și realitatea din clasă.


Capșa Togan Mihai, profesor de Limbi moderne, Limba și literatura română

Scoala Gimnaziala Vasile Mitru, Tasca, Neamt, România, Tașca, Neamț

Trimis la 29.02.2020 - 14:40


Materiale similare

Salvator Dali

Interdisciplinar
LIMBI MODERNE, I, II, III, IV

Salvador Dali a fost un artist suprarealist celebru și o persoană extraordinară.Caracterul său ciudat atrage atenția,captivează oamenii stârnindu-le curiozitatea.Prin această lecție, elevii vor descoperi informații surprinzătoare din biografia lui și se vor identifica cu stilul și imaginea sa unică.

Blog educațional Happy Kids in a Magic World

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, I, II, III

Învățământul online a creat pentru mine conjunctura de a deveni creator de conținut educațional și narator. Astfel a luat naștere și acest Blog educațional. Scopul a fost de a reuni într-un singur loc toate resursele educaționale deschise, pe care le-am creat pe diferite platforme și aplicații.