Fundația Orange

My Town

Concurs

Nicoleta-Marilena Militaru

Trimis la 18.01.2019

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, V ÎNCEPĂTOR CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Cu ajutorul acestei prezentări PowerPoint, elevii pot exersa prepoziții de loc și denumirea clădirilor dintr-o comunitate, în limba engleză.Aplicații


Documente


Galerie imagini, clic pentru zoom


Exercițiul 1: Elevii sunt provocați să identifice clădirile din oraș pe baza indiciilor date de profesor. Fiecare clădire este identificată în raport cu clădirea anterioară, folosindu-se prepoziții de loc.

Exercițiul 2: Elevii citesc diferite propoziții și trag linii între imaginile personajelor și locurile în care ele se află, potrivit descrierii din text.

Materialul poate fi proiectat pe tablă, iar elevii pot lucra frontal cele două exercitii. Ele pot fi urmate de o fișă de lucru prin care să se consolideze elementele de vocabular vizate (clădiri/locuri în oraș) și elementele de gramatică (prepoziții de loc).


Nicoleta-Marilena Militaru, profesor de Limbi moderne

Liceul de Arte, Slobozia, Ialomița

Trimis la 18.01.2019 - 18:02


Materiale similare

Un loc pentru activități extrașcolare și extracurriculare - Google Site

Interdisciplinar
MATEMATICĂ, V, VI, VII, VIII

Acest Site Google conține proiecte pentru activități extrașcolare și extracurriculare. Site-ul a fost creat în limba maghiară, deoarece aparținem minorităților maghiare. Cu ocazia Zilei Minorităților Naționale am organizat un program cultural în limba română care poate fi accesat aici.

Bonjour, ma planète! (Bună ziua, planeta mea!)

Interdisciplinar
LIMBI MODERNE, V, VI, VII, VIII

Bonjour, ma planète ! (Bună ziua, planeta mea!) este un site interdisciplinar în limba franceză, centrat pe natură, viața pe pământ și pe problemele mediului înconjurător. Reprezintă o aplicație coerentă, interactivă, ludică, ce aduce într-un singur loc resurse deosebit de numeroase despre natură.