Fundația Orange

My Town

Concurs

Nicoleta-Marilena Militaru

Trimis la 18.01.2019

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, V ÎNCEPĂTOR CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Cu ajutorul acestei prezentări PowerPoint, elevii pot exersa prepoziții de loc și denumirea clădirilor dintr-o comunitate, în limba engleză.Aplicații


Documente


Galerie imagini, clic pentru zoom


Exercițiul 1: Elevii sunt provocați să identifice clădirile din oraș pe baza indiciilor date de profesor. Fiecare clădire este identificată în raport cu clădirea anterioară, folosindu-se prepoziții de loc.

Exercițiul 2: Elevii citesc diferite propoziții și trag linii între imaginile personajelor și locurile în care ele se află, potrivit descrierii din text.

Materialul poate fi proiectat pe tablă, iar elevii pot lucra frontal cele două exercitii. Ele pot fi urmate de o fișă de lucru prin care să se consolideze elementele de vocabular vizate (clădiri/locuri în oraș) și elementele de gramatică (prepoziții de loc).


Nicoleta-Marilena Militaru, profesor de Limbi moderne

Liceul de Arte, Slobozia, Ialomița

Trimis la 18.01.2019 - 18:02


Materiale similare

Orar Digital

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, V, VI, VII, VIII

Produsul reprezintă un orar digital pentru clasă, unde fiecare oră din anul școlar poate avea atașată tema, lecția, test sau teza, carnet de elev digital unde se pot introduce notele și se pot vizualiza imediat mediile și un chat pentru socializare și anunțuri.

Cu InfoQuest iei 10!

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, V, VI, VII, VIII

InfoQuest este o aplicatie mobila pentru verificarea si imbogatirea cunostintelor printr-o metoda de tip treasure-hunt. Practic se populeaza clasa cu coduri QR, elevii trebuie sa le descopere, sa le scaneze si sa raspunda corect pentru a acumula cat mai multe puncte.