Fundația Orange

Noțiunea de structură secvențială - forma de reprezentare într-un mediu grafic

Alte resurse

Digitaliada

Trimis la 07.03.2018

Informatică și TIC
INFORMATICĂ ȘI TIC, V

Echipa Digitaliada vă propune un proiect didactic pentru clasa a V-a privind noțiunea de structură secvențială - forma de reprezentare într-un mediu grafic, utilizând aplicația Tynker.Proiecte didactice


Documente


Proiect didactic realizat de Anișoara Apostu, profesor Digitaliada, revizuit de Radu Tăbîrcă, inspector școlar Informatică.

Textul și ilustrațiile din acest document sunt licențiate de Fundația Orange conform termenilor și condițiilor licenței Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0) care poate fi consultată pe pagina web https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/. Pus la dispoziție în cadrul programului Digitaliada.

În această lecție, elevii de clasa a V-a vor fi familiarizați cu noțiunea de structură liniară, utilizată în mediile de programare grafică. Pentru o mai bună înțelegere, vor testa mai multe exerciții cu ajutorul aplicației Tynker.


Alte informații

Clasa a V-a - Familiarizarea cu noțiunea de structură liniară, utilizată în mediile de programare grafică, folosind aplicația Tynker.


Digitaliada

Romania, București, București

Trimis la 07.03.2018 - 14:43


Materiale similare

Aplicații ale programului Scratch

Informatică și TIC
INFORMATICĂ ȘI TIC, V

Materialul este un proiect didactic al lectiei: Aplicații ale programului Scratch.

Securitate cibernetică

Informatică și TIC
INFORMATICĂ ȘI TIC, V

Proiect de lecție cu fișe de lucru privind Norme de ergonomie și de siguranță. Noțiuni de securitate cibernetică.